Obavijesti

News

Komentari 488

Dogo argentino je opet napao? Dječaka (15) izgrizao je po licu

Dogo argentino je opet  napao? Dječaka (15) izgrizao je po licu
4

U srijedu navečer u Ferdinandovcu kraj Đurđevca pas je ugrizao dječaka. Vlasnik psa, navodno dogo argentino, je dječakov otac. To je drugi napad psa na dijete na tom području u nekoliko dana

VIDEO

Nepunih tjedan dana nakon što je pas ugrizao jednomjesečnu bebu u Repašu, sličan napad doživio je i dječak (15) u Ferdinandovcu, naselju blizu Repaša. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dječak (15) prošao je s lakšim ozljedama nakon što ga je u srijedu u Ferdinandovcu, nadomak Đurđevca, nešto iza 15 sati ugrizao pas u vlasništvu njegove obitelji, potvrđeno nam je u koprivničkoj policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija je zaprimila dojavu od Zavoda za hitnu medicinu koji su dječaka kojeg je Argentinska doga ugrizla za lice. Nakon ukazane pomoći dječaka su pustili kući. 

Obitelj živi  na rubnom dijelu Ferdinandovca u blizini Drave u slabo naseljenoj ulici Laz. Roditelji ozlijeđenog dječaka nisu željeli komentirati napad kućnog ljubimca na njihovog sina koji ide u 1. razred srednje škole.

Kako neslužbeno doznajemo pas je bio vezan, a nije nam poznato kako je i pod kojim okolnostima došlo do kontakta koji je umalo tragično završio. Policija je obavila očevid, a pas je odveden u koprivnički azil za pse na promatranje.

Na terenu je uz Hitnu, policiju izašla i Veterinarska inspekcija koji će utvrditi okolnosti koje su dovele do ovog, u Podravini drugog, napada psa unatrag nepunih tjedan dana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 488
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a