Obavijesti

News

Komentari 19

Dolaze nam najhladniji dani: U petak i subotu moguć i snijeg

Dolaze nam  najhladniji dani: U petak i subotu moguć i snijeg
1

U cijeloj Hrvatskoj temperature će se kretati od 7 do 16 °C. Na kopnu će puhati hladan sjeverni vjetar, a na Jadranu jugo koje će prelaziti mjestimice i u buru. Za vikend se očekuje još hladnije vrijeme

VIDEO

Promjenljivo i pretežno oblačno s povremenom kišom. Takvo vrijeme će u četvrtak biti u gotovo cijeloj Hrvatskoj, javlja HRT.

U istočnoj Hrvatskoj bit će samo mjestimice sunčanih razdoblja, a poslijepodne se očekuju pljuskovi s grmljavinom. Maksimalna temperatura bit će između 13 i 15 °C. U središnjoj Hrvatskoj će puhati slab i umjeren sjeveroistočni i sjeverni vjetar, a ponegdje se očekuje i kiša koja će se pojačati tijekom noći. Maksimalna temperatura biti će oko 12 °C. U gorju i na sjevernom Jadranu će biti kišovito u prvom dijelu dana, a u drugom su moguća i sunčana razdoblja.Tijekom dana jugo će okrenuti i na buru.

Jugo će puhati i na srednjem Jadranu uz malo, ponegdje umjereno valovito more. Povremene kiše biti će uglavnom u noći i prijepodne, a poslijepodne su mogući lokalni pljuskovi, osobito u unutrašnjosti Dalmacije. Najviša dnevna temperatura između 13 do 16 °C. Na krajnjem jugu Hrvatske će biti promjenljivo oblačno vrijeme i sunčana razdoblja koja će biti dulja i češća poslijepodne, ali još uz povremenu kišu.

Najhladniji vikend u travnju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sljedećih će se dana nastaviti relativno kišovito razdoblje, a temperatura zraka u mnogim će mjestima biti niža od prosječne za ovaj dio travnja. Petak i subota će vjerojatno biti najhladniji dani u ovome mjesecu.

Također, u noći na petak u zapadnim kopnenim krajevima i u gorju velika je vjerojatnost mjestimične susnježice i snijega. Osim niže temperature nego prošlih dana, osjećaj hladnoće u kopnenom će području pojačavati često umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom Jadranu u četvrtak i petak još jača bura, a ponegdje i olujna.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.