Obavijesti

News

Komentari 14

Domovinski pokret: Iza HDZ-a ne može stajati veća interesna skupina, jer takve ni nema

Domovinski pokret: Iza HDZ-a ne može stajati veća interesna skupina, jer takve ni nema

Mario Radić je odgovorio glavnom tajniku HDZ-a Krunoslavu Katičiću koji je jučer rekao da ''HDZ nije interesna grupacija koja za razliku od nekih drugih i iza sebe nema nikakve velike interesne skupine

VIDEO

Politički tajnik Domovinskog pokreta Mario Radić poručio je u subotu da iza HDZ-a "ne može stajati druga velika interesna skupina jer veće interesne skupine od njih u Hrvatskoj niti nema".

Radić je tako odgovorio glavnom tajniku HDZ-a Krunoslavu Katičiću koji je jučer rekao da ''HDZ nije interesna grupacija koja za razliku od nekih drugih i iza sebe nema nikakve velike interesne skupine, pogotovo nekakve trgovačke lance''.

- Slušajući izjavu glavnog tajnika HDZ-a, slažem se s dijelom u kojem tvrdi kako HDZ iza sebe nema nikakve velike interesne skupine. Potpuno je jasno da iza HDZ-a ne može ni stajati druga velika interesna skupina jer veće interesne skupine od njih u Hrvatskoj niti nema - poručio je Radić u priopćenju Domovinskog pokreta.

Katičića proziva i da ne zna ništa o tržišnom poslovanju. "Po njegovome, trebali bi postojati samo trgovački interesi koje kontrolira država. Svjedoci smo kako je jedina trgovina kojom HDZ dobro Vlada trgovina utjecajem koja je navedena u brojnim optužnicama protiv HDZ-ovih dužnosnika, a jedini lanac koji raste je lanac korupcije koji guši Hrvatsku. Dok se trgovački lanci bore na tržištu, HDZ-ovi koruptivni lanci izjedaju našu zemlju bez kraja i konca", ustvrdio je.

HDZ-u je poručio da se "umjesto jeftinih prodika, bolje poklope po ušima, da sređuju probleme u vlastitim redovima, da prekinu lanac korupcije i trgovine utjecajem".

- No kad bi se to i dogodilo, izgubila bi se suština postojanja ovoga HDZ-a, a pitanje je koliko bi uopće zainteresiranih ostalo nakon prekida tog lanca - ustvrdio je Radić podsjećajući kako je trenutno pod istragom pedesetak članova HDZ-a, što iz afere Rimac, što iz afere Janaf i drugih.

HDZ je, navodi Radić, "danas sinonim za korupciju u Hrvatskoj".

"Koliko su duboko kompromitirani HDZ-ovi kadrovi govori i činjenica da je zamjena za uhićenog zastupnika Barišića već prvi dan po prisezi lagala o poslovanju s tvrtkom Elektrocentar Petek", stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa