Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Donna Zagreb Pink Run: Izađi na zrak i pobijedi (m)rak!

Start utrke koja će se odvijati pod motom «Izađi na zrak i pobijedi (m)rak!» najavljen je za 18 sati, a pratit će je bogat i zanimljiv program, prepun aktivnosti za cijelu obitelj koji će potrajati od 16 do 21 sat

Foto: vlado

Pozivamo Vas da nam se u subotu, 22. rujna 2018. pridružite na humanitarnoj utrci EUROPA DONNA ZAGREB PINK RUN, na zagrebačkom jezeru Bundek. 

Kako bi dali svoj doprinos podizanju svijesti o važnosti zdravog načina života, organizatori su za posjetitelje pripremili školu trčanja te brojne edukacije i radionice. 

Najmlađi posjetitelji moći će se zabaviti u dječjem kutku, a čitav će program biti začinjen sjajnom glazbom za koju će biti zaduženi DJ Simon M, Zsa Zsa te bend Bang Bang, čijim će koncertom biti zaključeno ovo sportsko-edukativno-zabavno druženje za cijelu obitelj.
Humanitarna utrka Europa Donna Zagreb Pink Run ujedno je i najava «ružičastog mjeseca» - listopada, koji je svugdje u svijetu posvećen borbi protiv raka dojke. A upravo zdravi stilovi života, počevši od pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti pa do redovitih liječničkih pregleda, važni su za očuvanje zdravlja i rano otkrivanje bolesti koje spašava živote.

 

Tema: Promo sadržaj

Message