Obavijesti

Promo sadržaj

Donosimo 7 razloga zašto morate isprobati vibrator

Donosimo 7 razloga zašto morate isprobati vibrator
1

Seksualne igračke odavno su već u sferi uobičajenih dodataka kojima seks ili masturbaciju možemo učiniti zanimljivijima, odnosno začiniti ionako finu stvar

Zdrava seksualnost je otvorena, zaigrana, lepršava i aktivno se odupire seksualnoj monotoniji, što je dugoročan recept za sretnu i seksualno ispunjenu vezu.

Neovisno jeste li same ili u vezi, vibratori su idealan dodatak vašem seksualnom repetoaru - ovdje donosimo nekoliko razloga zašto ih morate isprobati.

1. Zbog znatiželje
Znatiželja je super stvar - da nismo znatiželjni, uvijek bismo imali istu frizuru, ne bismo nikad više otkrili neki novi genijalni sladoled i zaboravili bismo kako je to prvi put doživjeti nešto fantastično. Sa našom seksualnošću je potpuno ista stvar – ako tvrdimo da smo probali sve što vrijedi probati i da nam sve drugo sigurno neće odgovarati, potencijalno si uskraćujemo užitak za koji ni ne znamo.


2. Vibratori su efikasni
Poteškoće s postizanjem orgazma? Poput miksera, usisavača i električne klamerice, oni su izumljeni i proizvedeni samo za jednu stvar, i to rade efikasno. Oni su napravljeni za užitak i njihove vibracije i pulsirajući uzorci nas dovode do orgazma.


3. Brojke su na njegovoj strani
Po provedenim istraživanjima, svaka druga ili svaka treća žena (ovisno o zemlji) je koristilo ili aktivno koristi neku seksualnu igračku, a 80% žena koje imaju vibrator ga je koristilo i s partnerom/partnericom – što pobija mit da vibratore koriste samo singl cure.


4. Vibratori su savršen začin vezi
Vibratori i seksualne igračke općenito idealan su način da razbudite uspavanu strast i začinite seksualni život u vezi te izbjegnete monotoniju koja ozbiljno može narušiti odnos.


5. Vibrator nam pomaže upoznati naše tijelo
Koliko god da vremena s njim provodimo u danu, naše nam je tijelo često nepoznanica i upoznajemo ga kroz cijeli život. Vibratorom možemo otkrivati podražaje koji nam mogu biti vrlo stimulirajući a koje ne možemo otkriti uz standardnu opremu poput nevibrirajućeg prsta, jezika ili penisa.


6. Vibratore možemo koristiti i tijekom seksa
U zadnjih nekoliko godina tržištem seksualnih igračaka dominiraju vibratori za parove u obliku slova C koji se koriste tijekom seksa (We-Vibe) - jedan krak vibratora stimulira klitoris, a drugi G-točku. Oni stimulacijom klitorisa rješavaju vrlo čest razlog izostanka orgazma za žene tijekom seksa, nedovoljnu stimulaciju klitorisa, ali ujedno i pružaju uži osjećaj pri penetraciji za oba partera.

7. Jer mi to zaslužujemo
Seksualni užitak je, nažalost, u našem društvu još uvijek često tabu, pogotovo za žene. Društvo nas uči da je posve prihvatljivo da kažemo kako volimo fino papati, kako uživamo u izležavanju nakon ručka ili kako obožavamo masaže - zašto onda prešućujemo koliko je dobro, zdravo, prirodno, normalno i pohvalno uživati u seksu?

Pronađite na www.libido.hr sve sastojke za uzbudljiv seksualni život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.