News

Komentari 113

Došao kod bivše na popravak zuba, a ona mu ih sve izvadila

Marek Olszewski prekinuo je sa zubaricom i par dana kasnije došao popraviti zube kod nje. Nova djevojka ostavila ga je jer ne može biti s čovjekom koji nema ni zuba

Poljakinja Anna Mackowiak (34) vjerojatno će završiti u zatvoru nakon što je bivšem dečku Mareku Olszewskom (45) iščupala sve zube. Marek je nekoliko dana nakon prekida došao kod Anne na popravak zubi, no ona mu je dala snažni anestetik te povadila sve zube. 

Potom mu je zavojem omotala glavu i čeljust, kako ne bi mogao otvarati usta te mu rekla da će zbog komplikacija morati posjetiti specijalista. 

Zubarica iz Wroclawa rekla je kako je pokušala biti profesionalna i odvojiti emocije od posla, no kad ga je vidjela pomislila si je "Koji gad"

Marek je rekao kako je znao da nešto nije u redu kad se probudio i nije mogao osjetiti zube, a čeljust mu je bila u zavojima. Kaže da mu je Anna rekla kako neće ništa osjećati neko vrijeme, a da će mu zavoji štititi desni. 

- Stvarno sam vjerovao da će biti profesionalna. No, kad sam došao doma i pogledao se u ogledalo, shvatio sam da mi je iščupala sve zube - kaže Marek. 

Nakon svega ostavila ga je i nova djevojka, jer ne može biti s muškarcem koji nema zube. 

Marek će morati kupiti nove zube, a njegovoj bivšoj prijete tri godine zatvora, prenosi Daily mail.

Najčitaniji članci