Obavijesti

Promo sadržaj

Doživite koncerte 2CELLOSA u Splitu i Zagrebu

Doživite koncerte 2CELLOSA u Splitu i Zagrebu
2

Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama. Tu smo ipak odrasli i razvijali se tako da je ovdje svirati uvijek jedan poseban osjećaj za nas

Povodom koncerta 2CELLOS u Splitu, 16.3. i u Zagrebu, 23.3. donosimo intervju sa Stjepanom Hauserom.

1.  Nastupili ste s mnogim svjetskim glazbenicima, ali da moraš izabrati, koji nastup bi ti bio najdraži i s kojim izvođačem?
"Uuu to je teško za izdvojiti, jer je svatko legendaran i specifičan na svoj način. Elton John je ikona i jedan od velikih živućih legendi, a nedavno smo nastupili i sa Steveom Tylerom koja je velika rock legenda, jedan od najpoznatijih frontmena ikad. Pa smo nastupili i s RHCP koji su skroz jedna druga vrsta tu je i Bocelli koji je opera..toliko je različitih žanrova i stilova da bi mi teško bilo reći. Ali smo sretni da imamo priliku doživjeti svu tu raznovrsnost i to je to bogatstvo koje imamo. Što možemo svirati sve moguće žanrove u glazbi, a i nekako se prilagoditi svakoj situaciji."

2.   Bliže nam se dva velika koncerta u Hrvatskoj - 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni.Kakav je osjećaj nastupiti u svojoj zemlji? Veselite li se nastupu?
"Super! Doma je uvijek doma. Mi uvijek dajemo sve od sebe gdje god da sviramo, ali doma je jedan poseban osjećaj i posebna je napetost u zraku jer znaš puno ljudi u publici. Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama. Tu smo ipak odrasli i razvijali se tako da je ovdje svirati uvijek jedan poseban osjećaj za nas."

3.   Pripremate li još neke nove obrade za nastupe u Zagrebu i Splitu?
"Po prvi put ćemo svirati pjesme s našeg novog albuma „Score“, njih još nismo izvodili u Hrvatskoj, tako da se jako veselimo da ćemo i njih napokon izvoditi kod kuće."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini