Obavijesti

Promo sadržaj

Doživljaj glazbe uz Panasonic u skladu s vašim životnim stilom

Doživljaj glazbe uz Panasonic u skladu s vašim životnim stilom
2

Novi Panasonicov Hi-Fi mikrosustav donosi kombinaciju dinamičnog zvuka visoke kvalitete i uzbudljivog dizajna te omogućuje vrhunski doživljaj zabave u vašem domu

Panasonic je nedavno proširio ponudu serije Hi-Fi mikrosustava MAX novim modelom SC-MAX3500, donoseći ljubiteljima glazbe mogućnost potpunog doživljaja glazbene energije i upečatljivo glazbeno iskustvo za svačiji džep, neovisno o mjestu slušanja glazbe.

SC-MAX3500 korisnicima donosi iznimno snažan, dinamični bas i nevjerojatno čist zvuk, idealnu kombinaciju za ples i glazbene zabave. Zahvaljujući super niskotoncu promjera 25 centimetara, niskotoncu promjera 10 centimetara i tehnologiji AIRQUAKE BASS sustav reproducira vrhunske basove, a maksimalna izlazna snaga iznosi mu 26400 W (PMPO). 

Kod izrade ovog modela Panasonic je u obzir uzeo želje korisnika. Pažljivo odabranim materijalima koji su korišteni kako bi se podigla kvaliteta zvuka, novi sustav nudi snažan, sveobuhvatan i dinamičan audio-doživljaj, uz istu, vrhunsku kvalitetu zvuka na bilo kojem mjestu u prostoriji.

Zvučnici na modelu SC-MAX3500 opremljeni su funkcijom MAX Dance Illumination koja osvjetljuje uređaj u skladu s glazbom koja svira i tako stvara atmosferu kao u noćnom klubu. 

Dodatne mogućnosti povezivanja na svim novim audio modelima podići će atmosferu na zabavama, jer će posjetiteljima dati dodatnu dozu kontrole nad dinamikom zabave s mogućnošću dijeljenja glazbe koju vole. Uz Bluetooth na svim modelima, bilo tko može dodati pjesmu na playlistu sa svog pametnog telefona ili tableta putem Panasonicove aplikacije MAX Juke.

SC-MAX3500 slušateljima donosi mogućnost korištenja zvučnih efekata zahvaljujući funkcijama DJ Effect, DJ Sampler i DJ Jukebox koje dodatno obogaćuju doživljaj slušanja glazbe. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini