Obavijesti

Promo sadržaj

Doznajte Bebekovih Top 5 pjesama iz njegove karijere

Doznajte Bebekovih Top 5 pjesama iz njegove karijere
3

Kao što se i očekivalo za prvi koncert turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ Željka Bebeka, 08. ožujka u KD ‘Dražen Petrović’, već sada se traži karta više. Ulaznice za parter su rasprodane

Ulaznice za tribinu i dalje možete kupiti na prodajnim mjestima Petrola i to po 10% nižim cijenama te u ticketshop.hr, no i one bi uskoro mogle biti rasprodane. Ništa manji interes nije ni za ostale koncerte. Turneja nakon Zagreba seli u Osijek, 16.03. u Gradski vrti, a tjedan dana poslije, 24.03. na splitske Gripe.

Ovih dana Željko je najavio i svoju posebnu gošću na koncertu, mladu talentiranu Franku Batelić, koja će mu se pridružiti u izvedbi velikog hita ‘Jabuke i vino’. Zanimljivo je što je ovu pjesmu legendarni pjevač prvi i posljednji put otpjevao 1983. u studiju. Nikada ju nije izvodio uživo tako da će u četvrtak u Ciboni zagrebačka publika doživjeti njeno premijerno live izvođenje. 

Snimivši 24 studijska albuma, od toga 13 samostalnih, uz Gorana Bregovića, Željko se može pohvaliti sa suradnjom s eminentnim autorima među kojima izdvajamo onu s Đorđom Novkovićem, Zrinkom Tutićem, Nenom Ninčevićem i Miroslavom Rusom. Uz ‘Jabuke i vino’, za samu turneju selektiran je poseban koncertni repertoar na kojem će se uz pjesme s aktualnog albuma naći i pjesme starijeg datuma predstavljajući na taj način Željkov respektabilni glazbeni opus. 

Ako iz svoje dugogodišnje karijere treba odabrati 5 najdražih pjesama Željko sam priznaje da su to uglavnom balade, pjesme kojima se najviše posvetio pri studijskom snimanju i koje s najvećom ozbiljnošću izvodi uživo. Među njima našle su se dvije iz perioda Bijelog dugmeta ‘Sve je to od lošeg vina’ iz 1977, koju potpisuju Goran Bregović i Arsen Dedić, te pjesma ‘Selma’ sarajevskog autora Vlade Dijaka. Slijedi ‘Oprosti mi što te volim’ autorskog tandema Miroslava Rusa i Zrinka Tutića, te antologijska ‘Žuta ruža’ Đorđa Novkovića.

Među top pet našla se i najnovija ‘Ako voliš ovu ženu’, duet s Oliverom Dragojevićem. Prema Željkovim riječima radi se o vrlo zahtjevnoj pjesmi, duboke poruke, koju zbog teksta Nene Ninčevića i glazbe Branimira Mihaljevića smatra jednom od najljepših u svojoj karijeri. Ova pjesma, kao i aktualni album ‘Ono nešto naše’ po drugi put u karijeri donijela mu je nekoliko nominacija za diskografsku nagradu Porin među kojima i one za Pjesmu godine i Najbolju vokalnu suradnju. 

Zagreb

Petrol benzinske postaje po 10% nižoj cijeni, Ticketshop.hr, Dirty old shop, Dallas Records, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka i prodajna mjesta Ticketshopa

Osijek

Petrol benzinske postaje po 10% nižoj cijeniTicketshop.hr, Dancing Bear Osijek, TISAkmedia Osijek II i TISAKmedia Osijek Portanova te prodajna mjesta Ticketshopa.

Split

Petrol benzinske postaje po 10% nižoj cijeni, Ticketshop.hr, Croatia Records u Splitu. CroFanShop CC1, Dancing Bearu, TISAKmedia Split i prodajna Ticketshopa.

Ekskluzivno za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama dostupna je ograničena količina ulaznica za sve koncerte turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ s popustom od 10% na redovne cijene. Ulaznice po ovim promotivnim cijenama možete kupiti isključivo na Petrol prodajnim mjestima koja su u sustavu Eventima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu