Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Dragutin Lesar na blogu potvrdio da napušta HNS

Dragutin Lesar, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a i član Predsjedništva HNS-a, potvrdio je da napušta HNS. O razlozima nije htio govoriti

Robert Anić
Foto: Robert Anić
0 komentara

Vijest da napušta HNS Lesar je objavio na svojem službenom blogu, dva dana nakon Sabora HNS-a na kojem je za predsjednika stranke izabran Radimir Čačić.
- Samo dva dana nakon 9. Sabora HNS-a na kojem sam imao čast biti predsjednik radnog predsjedništva i voditi Sabor stranke morao sam, na svoju žalost, donijeti i drugu u svojem životu najtežu odluku, piše Lesar na blogu. Prva teška odluka, podsjeća, bila je 1996. godine kada je odlučio odstupiti s mjesta predsjednika Saveza samostalnih sindikata Hrvatske. Tada je obećao da nikada neće javno iznijeti razloge svog odlaska i to je obećanje ispunio. Poručuje kako ni ovaj put neće javno iznositi razloge izlaska iz stranke. - Ni jednom riječju niti djelom ne želim štetiti stranci u kojoj sam do danas bio. Isto tako, želim vjerovati da ni jedan dužnosnik stranke moj odlazak neće koristiti za obračun sa mnom. U protivnom, osloboditi će me obaveze šutnje, piše Lesar. Najavljuje da će mandat zastupnika u Saboru zadržati kao neovisni zastupnik, ali neće koristiti ni jednu beneficiju niti privilegiju koju taj status donosi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message