Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Drama u Melbourneu: Zarobio ženu i prijetio u ime terorista

Australska policija riješila je talački incident nedaleko od Melbournea upucavši muškarca i spasivši ženu koju je držao zarobljenu. Muškarac je prethodno nazvao TV postaju i rekao: "Ovo je za ISIL"

5 komentara

Napadač je mrtav, kao i nepoznati muškarac, a dva su policajca ranjena nakon talačkog incidenta u Melbourneu. Muškarac je držao taokinju u stanu nedaleko od Melbournea gdje se, kako pišu australski mediji, ranije čula snažna eksplozija.

Prethodno je muškarac nazvao TV postaju Channel 7 i rekao: "Ovo je za IS." Policija vjeruje da se radi o napadaču jer se u pozadini čuo ženski glas. Istražuju moguću povezanost s terorizmom, prenosi news.com.au.

Muškarac je satima držao ženu zarobljenu u Brightonu nakon čega su došli policajci i s njim počeli pregovarati. Nedugo zatim počela je pucnjava. 

- Čulo se 20-30 pucnjeva. Policajci su govorili ljudima da bježe, opisao je scenu svjedok.

Prva policijska patrola koja je došla na mjesto zločina na hodniku je zatekla tijelo muškarca. Pretpostavljaju da je bio stanar koji je htio pomoći ženi. Nakon neuspješnog pregovaranja, muškarca su ubili, a ženu spasili. Ranjeni policajci su u bolnici i nisu u životnoj opasnosti.

Muškarac je poznat od ranije policijskim jedinicama zaduženima za borbu protiv terorizma.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message