Obavijesti

News

Komentari 75

Državno, a smrdi: Stan u Puli je pun smeća, fekalija i truleži

Državno, a smrdi: Stan u Puli  je pun smeća, fekalija i truleži
3

Osim debelog sloja prašine i paučine po stanu je razbacana prljava odjeća i obuća, hrpe boca, vrećica. Stan je pun i raznih posuda u kojima su oni koji su boravili vršili veliku i malu nuždu

VIDEO

- Ovaj horor od smeća i fekalija u stanu sigurno stoji od osam do deset godina. Tražimo od komunalnih poduzeća da se nešto poduzme i da se to smeće odnese jer nam prijeti zaraza - ispričali su nam to stanari zgrade u pulskoj četvrti Veruda koji godinama trpe nesnosan smrad.

Horor stan na pulskoj Verudi: Prepun je smeća! Reporterka: Dijana Marić

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 13. kolovoza 2018.

- Čak smo predložili da svi stanari od pričuve plate odvoz smeća iz stana, a treba barem dva kamiona dovesti. Ništa se još nije riješilo. Stan je u vlasništvu MORH-a - rekao nam je Boško S., koji živi u susjedstvu 'horor' stana od 80 četvornih metara na prvom katu zgrade.

Osim debelog sloja prašine i paučine po stanu je razbacana prljava odjeća i obuća, hrpe boca, vrećica. Stan je pun i raznih posuda u kojima su oni koji su boravili vršili veliku i malu nuždu, te raspadnutih ostataka hrane koji užasno smrde.

- U stanu je godinama živjela S. S., a već za njezina života sakupljalo se smeće u stanu. Očito je njezin unuk nastavio živjeti tako. Na kraju se sve otelo kontroli i stan je sada deponij smeća i fekalija.

Nasreću, prije oko mjesec dana dobili smo dopuštenje od MORH-a da netko od stanara uđe u stan i otvori prozore jer je u zgradi bilo neizdrživo živjeti zbog smrada. Sad je malo lakše jer je ušao svjež zrak, ali ovu ekološku bombu moramo pod hitno riješiti. Unuka nismo vidjeli četiri ili pet godina, čak ga i policija pokušava pronaći - ispričao nam je stanar Boško. S. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...