Obavijesti

News

Komentari 0

Dubrovačko-neretvanski HDZ potpisao koalicijski sporazum

Predsjednik županijskog HDZ-a Branko Bačić nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma izrazio je zadovoljstvo što je velika koalicija ponovno na okupu

VIDEO

Koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore u Dubrovačko-neretvanskoj županiji potpisali su u ponedjeljak u Dubrovniku predsjednik županijske organizacije HDZ-a Branko Bačić, HSU-a Ivan Margaretić, HSP AS-a Ivan Šimunović te povjerenik županijskog HSLS-a Niko Kapović.

Aktualni župan i kandidat za idući mandat, Nikola Dobroslavić izrazio je zadovoljstvom potpisivanjem koalicijskog sporazuma, naglasivši kako je rad Dubrovačko-neretvanske županije u svim mandatima protekao bez ikakve afere. Rekao je da se ta županija nalazi među pet najuspješnijih regija u Hrvatskoj glede povlačenja sredstava iz europskih fondova, rješavanja teritorijalne odvojenosti županije Pelješkim mostom, ali i privlačenjem ulaganja.

''Temeljne postavke predizbornog programa koji će javnosti biti predstavljen idućeg tjedna, bit će daljnje povezivanje županije, Pelješki most, jadransko-jonska autocesta, cesta od Osojnika do čvorišta Metković, brza cesta od Zračne luke do grada kao i brza pelješka cesta s lukama Perna i Polačište'', zaključio je Dobroslavić.

Predsjednik županijskog HDZ-a Branko Bačić nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma izrazio je zadovoljstvo što je velika koalicija ponovno na okupu, naglasivši kako očekuje pobjedu Nikole Dobroslavića za župana u prvom krugu kao i osvajanje apsolutne većine u Županijskoj skupštini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

''Sve ono što se u županiji napravilo kroz prethodne mandate najbolji je zalog za ulazak velike koalicije na lokalne izbore'', rekao je.

I  predsjednik županijske organizacije HSU-a Ivan Margaretić istaknuo je kako HSU ima zadovoljstvo da nakon osam godina ponovno bude u ovoj koaliciji. Dodao je da im je drago i što je župan Dobroslavić ponovno kandidat.

HSLS-ov povjerenik Niko Kapović izrazio je zadovoljstvo onim što je ova koalicija napravila kroz protekle mandate i da se raduje ponovnoj suradnji.

Predsjednik HSP AS-a Ivan Šimunović ocijenio je da je u suradnji s ovom koalicijom ostvareno i više nego što je predviđeno, i upravo to je razlog što ponovno traže povjerenje sugrađana  za idući mandat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...