Obavijesti

News

Komentari 57

Duće: Mladić (16) poginuo, još četvorica su kritično

Duće: Mladić (16) poginuo, još četvorica su kritično
4

U Dućama kraj Omiša mladi vozač (19) oko 1 sat u noći izgubio je kontrolu nad Citroenom Saxo. Sletio je s kolnika i snažno udario u betonski zid

VIDEO

Tuga obitelji preminulog I.T. (16) iz Dugog Rata bila je prevelika. Kuću  im je u nedjelju ispunila rodbina i prijatelji, kako bi im olakšali bol zbog gubitka voljenog sina. On je poginuo u teškoj prometnoj nesreći u Dućama kraj Omiša u nedjelju iza ponoći. Četvorica njegovih prijatelja koji su zajedno s njim bili u smrskanom Citroenu Saxo prevezena su u splitsku bolnicu sa teškim ozljedama. Autom je upravljao Antonio P. (19) iz Duća, koji je prije dvadesetak dana položio vozački ispit. U blagom desnom zavoju izgubio je kontrolu nad Saxom i prešao u drugi kolnički trak. Uspio se vratiti na svoju stranu ceste, ali je udario u betonski zid te stup. Nesretni I. T.  preminuo je na mjestu nesreće. Prema policijskom očevidu, vjerojatno su prebrzo vozili.
- Antonio je veseljak, malo je popio te večeri, a otkako je nedavno položio vozački stalno se nudio ljudima da ih vozi naokolo - kaže njegov prijatelj Marin, koji je te večeri odbio s Antonijem ići u noćni provod. Auto je Antoniju, dodaje prijatelj, kobne subote posudio stariji brat. Antonio je planirao poslije Omiša sa J.Z. nastaviti provod u Splitu.  
Nesretnim mladićima prvi je u pomoć priskočio vozač Prometovog autobusa. Oprezno je iz zgužvanog auta počeo izvlačiti krvave i polomljene mladiće. Među njima je prepoznao Luka R. (19). Mobitelom mu je obavijestio brata Ivu, s kojim je dobar prijatelj. Luka ima prijelom lubanje.
-  Pričali smo jutros, svega je svjestan, zna što je bilo - rekao je sa olakšanjem brat Ivo.
Vatrogasci su iz Saxa morali osloboditi J.Z. (17) iz Omiša. Ima nagnječenje pluća, razdor slezene i iščašenje lijevog kuka. Hrvoje R. (19) ima rupturu prsne aorte i slezene.  Pri svijesti je. Hrvoju su, dok je bio beba operirali srce, pa mu ne mogu sanirati aortu dok mu se stanje ne stabilizira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa