Obavijesti

Promo sadržaj

Dugoočekivane premium trgovine stigle u Arena Centar

Dugoočekivane premium trgovine stigle u Arena Centar
4

Proširenje ponude premium brendova u Arena Centar se nastavlja u listopadu kada će svoja vrata otvoriti britanski brend Ted Baker, jedan od najbrže rastućih brendova u kategoriji „dostupan luksuz“ iz Velike Britanije koji će također otvoriti trgovinu u novom konceptu

Nakon ljetnih otvorenja monobrand trgovine Hugo Boss, svjetskog lidera u premium fashion segmentu, prve premium koncept trgovine Lacoste Le Club te prve trgovine Body Shopa u Hrvatskoj, Arena Centar nastavlja s otvaranjima i u jesen ulazi s dugoočekivanim otvorenjem najnovijeg koncepta multibrand trgovine Peek & Cloppenburg nakon koje se očekuje i otvaranje trgovine britanskog branda Ted Baker.

Međunarodni lanac Peek & Cloppenburg, domaćoj modnoj publici poznat po asortimanu vrhunskih svjetskih brandova svih modnih segmenata i cijena, u Arena Centru otvara trgovinu koja će se isticati svojim novim industrijskim konceptom odjela za mlade, novim segmentima sporta i donjeg rublja za žene te najnovijim odjelom za tenisice i cipele, dok će premium odjel donositi nove kolekcija poznatih svjetskih brandova. Trgovina Peek & Cloppenburg u Arena Centru se otvara 26.09. uz ponude od  -20% na sav asortiman kao i posebnom atmosferom kupovine uz koncerte poznatih glazbenika i pjenušac koji će posjetiteljima omogućiti vrhunsko shopping iskustvo.

Proširenje ponude premium brendova u Arena Centar se nastavlja u listopadu kada će svoja vrata otvoriti britanski brend Ted Baker, jedan od najbrže rastućih brendova u kategoriji „dostupan luksuz“ iz Velike Britanije koji će također otvoriti trgovinu u novom konceptu.

Najnovija otvaranja i proširenja trgovina dio su dugoročnih planova Arena Centra koji se, nakon što ga je preuzela grupacija NEPI Rockcastle, proširio za dodatnih 6000m2, dok je početkom ove godine u neposrednoj blizini otvoren i retail park, Arena Park s 10 novih trgovina. 

Dok smo s Arena Parkom obogatili ponudu za obitelji i cjenovno osjetljivije kupce, unutar samog Arena Centra proširenjem smo dobili mogućnost obogatiti ponudu premuim brendovima. To je u skladu s našom dugoročnom strategijom koja se temelji na rezultatima istraživanja tržišta koja pokazuju da tipični posjetitelj Arena Centra prednost daje kvaliteti nad cijenom.„ izjavila je Nataša Milašinčić, direktorica Arena Centra.

U 2020. i 2021. godini u planu je nova faza investicije i daljnje osnaživanje ponude Arena Centra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve