Dva puta na tjedan: Uvodi se izravna linija Zagreb-Dublin | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Dva puta na tjedan: Uvodi se izravna linija Zagreb-Dublin

Novost je i sezonska linija Dubrovnik-München na kojoj će se letjeti od 30. travnja pet puta na tjedan. Među novostima je i linija Split-Kopenhagen na kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeti subotom

Foto: Borna Filic/PIXSELL
42 komentara

Croatia airlines ove godine uvodi izravan let Zagreb-Dublin. Letovi će se od 3. svibnja do 28. listopada obavljati dvaput na tjedan, četvrtkom i nedjeljom.

Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji od danas su dostupne za kupnju na internetskim stranicama tvrtke i to po promotivnoj cijeni već od 189 eura, odnosno već od 219 eura za povezana putovanja iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule (preko Zagreba) u Dublin.

Novost je i sezonska linija Dubrovnik-München na kojoj će se letjeti od 30. travnja pet puta na tjedan - ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji dostupne su po cijeni već od 129 eura za kupnju preko internetskih stranica kompanije.

Među novostima je i linija Split-Kopenhagen na kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeti subotom, od 5. svibnja do 20. listopada ove godine, javlja N1 Televizija.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message