Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dvije žene zbog udisanja para amonijaka zatražile su pomoć

Pazinski vatrogasci prebacili su protok amonijaka na drugi sigurnosni ventil, a zbog udisanja para amonijaka liječničku pomoć zatražile su dvije radnice, 23-godišnja i 41-godišnja državljanke Sjeverne Makedonije koje su lakše otrovane plinom

0 komentara

Zbog udisanja para amonijaka dvije su radnice u proizvodnom pogonu tvornice za preradu mesa Valipile u Svetom Petru u Šumi zatražile liječničku pomoć nakon što je u nedjelju oko 15.30 sati došlo do istjecanja amonijaka, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.  

Prema policijskim podacima u nedjelju, 14. srpnja poslijepodne u proizvodnom pogonu tvornice u Svetom Petru u Šumi, došlo je do istjecanja amonijaka, a nakon što su policijski službenici zajedno s inspektorom zaštite od požara obavili očevid utvrdili su da je do istjecanja amonijaka došlo zbog propuštanja na vanjskom sigurnosnom ventilu kompresijske stanice sustava za hlađenje proizvodnog pogona.

Pazinski vatrogasci prebacili su protok amonijaka na drugi sigurnosni ventil, a zbog udisanja para amonijaka liječničku pomoć zatražile su dvije radnice, 23-godišnja i 41-godišnja državljanke Sjeverne Makedonije koje su lakše otrovane plinom.

Možda vas zanima i ovo:
Message