News

Komentari 54

Dva HDZ-ovca u samoizolaciji: 'Prijatelj je pozitivan, opreza nikad dosta'

Dva HDZ-ovca u samoizolaciji: 'Prijatelj je pozitivan, opreza nikad dosta'

Sinoć sam dobio informaciju da je prijatelj s kojim sam bio u kraćem, ne i bliskom kontaktu pozitivan na koronavirus, napisao je na Facebooku Ivan Radić i dodao kako nema simptome, no da se odlučio na samoizolaciju

Dva kandidata s liste HDZ-a za 4. izbornu jedinicu, Ivan Radić i Josip Škorić, su u samoizolaciji jer su bili u kontaktu s osječkim ugostiteljem kojem je u subotu potvrđena korona. 

- Sinoć sam dobio informaciju da je prijatelj s kojim sam bio u kraćem, ne i bliskom kontaktu pozitivan na koronavirus. Iako nemam nikakvih simptoma odmah sam se samoizolirao i javio doktoru. Postupam po uputama epidemiologa i bit ću u samoizolaciji dok mi ne kažu drugačije. Opreza nikad dosta tako da vas ovim putem obavještavam kako neću biti javno aktivan narednih dana, ali na mobitelu sam i uz računalo što god da treba - poručio je Radić putem Facebooka.

Da je bio u kontaktu sa zaraženim je potvrdio i Josip Škorić na svom Facebook profilu. 

- Jučer me nazvao lega kojeg sam vidio u četvrtak sa vijesti da je pozitivan na koronavirus. Kako bih izbjegao bilo kakav rizik javio sam se liječnicima i od jučer se ponašam po uputama epidemiologa. Osjećam se dobro, nadam se da sam negativan, ali ostajem doma dok mi epidemiolozi ne kažu drugačije.Krenula kampanja, a ja u karantenu. Tko će glasat za mene muko moja. Ne brinite se, javljam rasplet - napisao je. 

- O idućim terenskim aktivnostima kandidata s liste HDZ-a IV. Izborne jedinice s područja Osječko-baranjske županije izvijestit ćemo vas nakon savjetovanja s nadležnom epidemiološkom službom i u koordinaciji s Nacionalnim stožerom. Zaštita zdravlja ljudi i njihova sigurnost su nam ispred svega, a predizborne aktivnosti nastavljamo putem društvenih mreža i pozivamo vas na nas pratite na Facebook, Instagram i Twitter profilima naših kandidata - izvijestio je HDZ-ov Izborni stožer IV. izborne jedinice. 

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić također je u samoizolaciji na koju se sam odlučio. I on je bio u kontaktu s istim ugostiteljem. 

Najčitaniji članci