Obavijesti

News

Komentari 11

Dvojica mladića neozlijeđeni iskočili iz plamtećeg dizala

Dvojica mladića neozlijeđeni iskočili iz plamtećeg dizala
4

Pula: Mladić K. S. (17) je u nedjelju oko 2 ujutro s prijateljem krenuo kući na osmi kat u ulici Kamenjak 7. Kada je došao lift, vidjeli su da je cijeli strop u plamenu...

VIDEO

Otvorila su se vrata lifta i zakoračio sam u njega i sledio se od šoka. Krov lifta bio je u plamenu. Prije nego što su se vrata lifta u potpunosti uspjela zatvoriti i lift krenuo na osmi kat gdje stanujem, uspio sam s prijateljem iskočiti iz njega. Nekoliko trenutaka stajao sam šokiran, kao i prijatelj koji je izašao ispred zgrade. Što da učinim, gluho doba je noći i ako nešto ne učinim, vatra će se proširiti na prvi kat zgrade. Ljudi spavaju i ne slute ništa, ispričao je 17-godišnji K. S. iz Pule. 

On je u noći na nedjelju, oko 2 ujutro, s prijateljem krenuo kući na osmi kat. Kako nam je ispričao, vatra se jako brzo širila po liftu, zahvatila je instalacije i u trenutku je mladić odlučio razbiti staklo sandučića s požarnim aparatom koji je stajao pored lifta i počeo gasiti požar. 

- Vatrogasci su brzo stigli jer ih je zvala susjeda iz zgrade, ali da nisam reagirao na vrijeme, sigurno bi se vatra proširila na kat. Ne želim niti razmišljati o tome što bi se dogodilo da su se vrata lifta zatvorila dok sam bio u njemu. Tek kad je sve bilo gotovo, shvatio sam da je moglo proći puno gore, ali na sreću prošao sam bez ozljeda - rekao je mladić. 

Dan nakon požara stanari zgrade čistili su stubište kod lifta i nitko od njih nije nam mogao reći što je izazvalo požar u zgradi u ulici Kamenjak 7, u naselju Veruda. Pulski vatrogasci  uspješno su ugasili vatru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Policija je od vatrogasaca zaprimila dojavu u 1.30 sati da gori lift. Još nisu poznati rezultati nakon obavljenog očevida,nakon čega će biti poznato što je uzrokovalo požar - kazali su nam u policiji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a