Obavijesti

News

Komentari 0

Dvojica provaljivala u kampere: Dolijali u pokušaju nove pljačke

Osim za krađe sumnjiče ih i za dvije prisile prema službenoj osobi i oštećenje tuđe stvari, izvijestila je Pu karlovačka o rezultatima kriminalističke istrage

VIDEO

Policija je u utorak ujutro zatekla dvojicu hrvatskih državljana starih (51 i 38) godina u pokušaju provale u kamper vozilo njemačkog državljanina (65) na odmorištu Draganić autoceste A1, te ih spriječili i provedenom istragom nad osumnjičenicima utvrdili da su tijekom svibnja počinili ukupno šest kaznenih djela teških krađa u kamper vozila stranih državljana na odmorištima autoceste A1 Draganić i Vukova Gorica.

Osim za krađe sumnjiče ih i za dvije prisile prema službenoj osobi i oštećenje tuđe stvari, izvijestila je Pu karlovačka o rezultatima kriminalističke istrage koju su nad osumnjičenicima proveli njihovi djelatnici.

- Prilikom provođenja prikrivenih policijskih radnji, 21. svibnja u ranim jutarnjim satima, policijski službenici su na autocesti A-1 na odmorištu Draganić zatekli i spriječili osumnjičene u provali u kamper vozilo njemačkih registarskih oznaka, vlasništvo 65-godišnjeg njemačkog državljanina. Nakon što je 51-godišnjak spriječen u počinjenju kaznenog djela, pokušao je pobjeći, ali su ga u bijegu spriječili policijski službenici.

Ujedno, policajci su vozilom prepriječili put 38-godišnjaku koji se pokušao vozilom udaljiti s mjesta događaja te je tom prilikom osumnjičeni 38-godišnjak vozilom udario u službeno policijsko vozilo i oštetio ga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom postupanja osumnjičeni su pružali otpor policijskim službenicima u obavljanju službene radnje kojom prilikom je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen. - navode u Pu Karlovačkoj, dodajući da su daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da su osumnjičeni u razdoblju od 3. do 21. svibnja  na autocesti A-1 na odmorištima provaljivali u kamper vozila  i to u tri na području Draganića i tri na području Vukove Gorice, iz kojih su otuđili novac, dokumente i druge predmete.Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke, a Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena je kaznena prijava. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a