Obavijesti

Promo sadržaj

Dvosatni spektakl latino glazbe predvođene hitom Despacito

Dvosatni spektakl latino glazbe predvođene hitom Despacito
3

26.11.2017, već će nas sve zahvatiti predbožićna groznica, no ono što tog dana nikako ne smijete propustiti, jest veliki koncert najpoznatijeg portorikanca na svijetu - Luisa Fonsija

Danas je Fonsijev ultra najveći hit na planeti prešao 4 MILIJARDE  pregleda. 

Fonsi, koji slovi za velikog gurmana kaže da ga posjet Hrvatskoj izuzetno veseli, a dvije najveće želje su mu – vidjeti hrvatsku obalu i isprobati što više hrvatskih jela! Sa time na umu, već se traži kuhar koji će specijalno za Fonsija u vrijeme njegovog posjeta napraviti što više hrvatskih delicija! 

Fonsi je poznat kao prizemna i druželjubiva osoba, a rado je viđen gost dječjih festivala, te njegovi nastupi slove kao child friendly koncerti! Tako da, ukoliko ste se premišljali kamo bi s djecom za vrijeme koncerta – nemojte, povedite ih sa sobom ! U Hrvatskoj nema djeteta koje ne zna ovaj utimativni hit i upravo ovaj koncert može biti prvo koncertno iskustvo sa svjetskim izvođačem i top produkcijom. 

U Hrvatsku dolazi sa raskošnom produkcijom u 10 kamiona. Sama scena je izuzetno „živa“ te obiluje pirotehnikom i varijacijama light showa, koja je usklađena sa scenskim nastupom Fonsija i njegovih atraktivnih latino plesača! Najmanje deset plesača prati Fonsija na ovoj izuzetno uspješnoj svjetskoj Love+Dance turneji koja se proširila na Pariz, Rigu, Amsterdam i druge europske gradove.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaznice u prodaji putem Eventim sustava na linku te na svim prodajnim mjestima Eventima!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!