Obavijesti

Promo sadržaj

Eatsy Bitsy - u restoran bez novca, samo s mobitelom!

Eatsy Bitsy - u restoran bez novca, samo s mobitelom!
5

Najveća hrvatska aplikacija za rezervaciju restorana i dostavu hrane

Jednostavnost, brzina, inovativnost ponude, širenje poslovanja te otvaranje novih vidika, samo su neke od blagodati digitalnog doba. Moderni sustavi i pametni telefoni nužno nameću neke nove trendove. Još do nedavno neuobičajeno je zvučala ideja da je za odlazak u restoran dovoljan samo mobitel, a sada je to postalo ostvarivo i poželjno. Bez novca, samo s mobitelom! 

Tržište je bogatije jednom potpuno novom i inovativnom aplikacijom naziva Eatsy Bitsy. Riječ je o prvoj besplatnoj mobilnoj aplikaciji putem koje gost može rezervirati stol u restoranu, unaprijed odabrati jelo, naručiti dostavu ili preuzeti narudžbu za van i sve to platiti putem navedene aplikacije! Eatsy Bitsy je dugo očekivana, najveća hrvatska aplikacija za rezervaciju stolova u restoranima i dostavu, a dostupna je svim korisnicima Android i iOS uređaja.

Pixsell

Samo jedan klik vodi vas do savršenog obroka!

Ovakva praksa uobičajena je u svijetu, a Eatsy Bitsy po prvi ju puta uvodi u Hrvatskoj. Aplikacija filtrira restorane prema kategorijama i cjenovnom rangu, ali i ocjenama gostiju koji su konzumirali uslugu u samome restoranu. Putem aplikacije gost može pregledati restorane u zoni koja ga zanima, rezervirati stol, a nudi mu se i mogućnost narudžbe unaprijed. Osim toga, korisnik aplikacije može naglasiti posebne zahtjeve u prehrani, a na raspolaganju su i druge korisne opcije poput onih namijenjenih cijeloj obitelji, velikoj grupi, objeda za posebnu prigodu ili poslovni ručak. Osim toga, lako je doznati gdje pojesti najbolje palačinke ili pak doručak u gradu! Gost svoju prvotnu narudžbu može i mijenjati ili naknadno dodavati pića i jela u samom restoranu. Po završetku konzumacije restoran izdaje račun, a gost ga potvrđuje samo jednim klikom kojim odobrava naplatu i izvršava plaćanje.

Idealna za domaće i strane turiste

Eatsy Bitsy je idealna za strane turiste koji se po prvi puta nađu u hrvatskim gradovima i ne znaju što ih očekuje i kako pronaći najbolju gastronomsku ponudu. Strani gosti nemaju vremena za dugotrajna istraživanja, a pomoću ove aplikacije lako mogu doznati gdje primjerice pojesti svježu ribu ili pak tradicionalnu slasticu. Sve informacije udaljene su samo nekoliko klikova uz pomoć aplikacije. 

Eatsy Bitsy, komunicira na hrvatskom i engleskom jeziku te trenutno obuhvaća Zagreb. No, uskoro će se, uz Dubrovnik, Split i Rijeku, proširiti na ostale dijelove Hrvatske, čime će ponuda biti zaokružena na nacionalnoj razini.

Ovakav način poslovanja zasigurno je korak naprijed u pružanju što kvalitetnije turističke i ugostiteljske ponude. Eatsy Bitsy nudi brojne pogodnosti za restorane. Unutar same aplikacije imaju vlastitu platformu u sklopu  koje unose i uređuju podatke te im je dostupan besplatan prodajni kanal i online rezervacijski sustav. Restorani također putem aplikacije imaju opciju dijeljenja novosti sa svojim gostima i mogućnost razmjene informacija o raznim događajima i novitetima.

Korisnici i restorani imaju mogućnost dvosmjernog ocjenjivanja prema određenim kategorijama

Eatsy Bitsy omogućava i naručivanje dostave i narudžbe za van u odabranim restoranima. Dodatna pogodnost ove mobilne aplikacije je mogućnost obostranog ocjenjivanja. Gosti mogu ocijeniti uslugu u restoranu te podijeliti svoje dojmove, kako bi drugima predočili svoj osobni doživljaj i iskustvo. Restorani također imaju  mogućnost ocjenjivanja svojih gostiju, kako bi doprinijeli stvaranju pravednijeg i sigurnijeg sustava ocjenjivanja. Poznato je da su autentične ocjene bitne za povjerenje korisnika, stoga samo oni gosti koju su konzumirali i platili putem aplikacije, mogu ocijeniti uslugu restorana i tako dati pouzdan uvid u kvalitetu same usluge.

Nakon što je konzumacija dovršena, gosti između sebe mogu podijeliti iznos računa, tako da svaki korisnik ima jasan uvid u ponudu restorana - od same gastronomske ponude, pa sve do cijene. Nakon što je konzumacija ostvarena, gost dobiva obavijest kako može ocijeniti svoje iskustvo. Ocjenjuje ga po kategorijama - usluga, hrana, ambijent, čistoća i vrijednost za novac. Uz svoju ocjenu može napisati i tekst te postaviti fotografije koje će biti javno dostupne ostalim korisnicima. Osim toga, u sklopu Loyalty programa svaki gost plaćanjem putem aplikacije skuplja bodove koje kasnije može zamijeniti za konzumaciju u restoranu. Isto tako, ostvaruje pogodnosti pozivanjem svojih prijatelja da preuzmu aplikaciju te se nagrađuju određenim iznosom za prvu konzumaciju putem aplikacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini