Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ekskluzivna premijera prve epizode novog serijala "Genij"

FOX Networks Group Hrvatska organizirao je 20. travnja u prostoru Hrvatskog državnog arhiva premijernu projekciju prve epizode igranog serijala „Genij“ za novinare i poslovne partnere

Foto: FOX

Gosti su na početku projekcije uživali u skladbama koje je izvodio mladi violinist predstavljajući tako na najbolji način Einsteinovu ljubav prema glazbi. Einstein je bio strastveni violinist kojemu je sviranje violine bila najveća pomoć kod rješavanja složenih i kompliciranih matematičkih problema. Atmosferu je upotpunio izniman prostor Hrvatskog državnog arhiva kao jedno od nacionalnih kulturnih i društvenih središta čije čitaonice svake godine posjećuje velik broj istraživača i mladih znanstvenika koji započinju svoje karijere.

Ekskluzivnu projekciju nije propustio niti poznati glumac Alan Katić koji je izjavio: „Malo ljudi danas zna cijelu životnu priču o burnom privatanom životu Alberta Einsteina, a ovaj serijal na vrlo inovativan način prepričava njegovu potpuno nepoznatu i dosad nikad ispričanu stranu. Prva epizoda me oduševila i svakako ću je pratiti i dalje na National Geographic-u.“

66045 | Autor: Dusan Martincek Foto: Dusan Martincek

Serijal „Genij“ donosi životnu priču o burnom privatanom životu najgenijalnijeg čovjeka 20. stoljeća – Alberta Einsteina, te istražuje njegova nevjerojatna profesionalna postignuća, kao i burne, strastvene i složene privatne odnose sa obitelji, ženama i kolegama. Zvjezdanu glumačku postavu predvodi oskarovac Geoffrey Rush koji će utjeloviti slavnog znanstvenika, dok će mladi glumac Johnny Flynn glumiti Alberta u godinama prije nego što je stekao međunarodnu slavu. Serijal se počinje prikazivati od 23. travnja u 21:55 h na National Geographic-u.  

U serijalu će se pojaviti i mnoštvo drugih velikih znanstvenika 20. stoljeća, uključujući Maire i Pierrea Curiea, Wilhelma Rontgena, Carla Junga, Wernera Heisenberga i ostalih. Izvršni producenti serijala „Genij“ su Brian Grazer, Ron Howard i Francie Calfo, uz producenticu Annu Culp i scenarista Kena Billera.
 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message