News

Komentari 4

Eksplozija na gradilištu nove policijske postaje u Tovarniku

Do eksplozije je došlo prilikom rušenja starih objekata tovarničke policijske postaje, u trenutku kada se obavljao zemljani iskop, doznaje se od glasnogovornika policije

Prilikom izvođenja radova na gradnji nove zgrade Policijske postaje u Tovarniku na istoku Vukovarsko-srijemske županije, došlo je eksplozije čiji je uzrok za sada nepoznat, a nitko nije ozlijeđen, izvijestila je u utorak vukovarsko-srijemska policija.

Do eksplozije je došlo prilikom rušenja starih objekata tovarničke policijske postaje, u trenutku kada se obavljao zemljani iskop, doznaje se od glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Domagoja Džigumovića.

"U tijeku je očevid nakon čega će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja", kazao je Džigumović, potvrdivši da nije bilo ozlijeđenih osoba.

Podsjeća da je Tovarnik tijekom Domovinskog rata bio okupiran, a tim je područjem prolazio i Srijemski front u Drugom svjetskom ratu, pa se pretpostavlja kako bi uzrok eksplozije mogla bi biti i detonacija neke do zaostalih eksplozivnih naprava iz tih razdoblja.

Najčitaniji članci