Obavijesti

News

Komentari 166

Ekspresna presuda: Mamićevu napadaču devet dana zatvora

Ekspresna presuda: Mamićevu napadaču devet dana zatvora
1

Presuda koju je donio sudac Daniel Ban je nepravomoćna i napadač se preko svog odvjetnika Damira Gruića može na nju žaliti Visokom prekršajnom sudu u Zagrebu

VIDEO

Na zatvorsku kaznu u trajanju od devet dana splitski Prekršajni sud nepravomoćno je kaznio 22- godišnjeg mladića, koji je prošlog tjedna na Braču šakom u potiljak udario savjetnika GNK Dinama Zdravka Mamića, a koji je od siline udarca pao u more iz kojeg su ga potom izvukli prijatelji te uhvatili napadača i zadržali do dolaska policije, doznaje se u petak na tom sudu.

 Incident se dogodio 7. lipnja na bolskoj rivi, kada je 22-godišnji D.I. šakom u potiljak udario Zdravka Mamića koji je bio na brodu, a od siline udarca je pao u more.

Odmah nakon incidenta se dao u bijeg, a za njim su potrčali Mamićevi prijatelji koji su ga uhvatili i zadržali do dolaska policije. Mladi napadač je prvo jedan dan bio u policiji na obradi, a zatim sljedećeg dana i na Prekršajnom sudu, pa će u konačnici u zatvoru ostati sedam dana.

Prekršajni sudac Daniel Ban je 22-godišnjaku, nakon što je priznao djelo i zbog njega izrazio žaljenje, izrekao zaštitnu mjeru zabrane približavanja Zdravku Mamiću, te kontaktiranja s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija je tražila da ga se kazni zatvorom, što je naposljetku sud uzeo u obzir i izrekao mu zatvorsku kaznu. Još nije poznato hoće li se odvjetnik 22- godišnjaka žaliti na takvu presudu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a