Obavijesti

News

Komentari 119

Epsteinu je prijatelj poklonio tri maloljetne sestre za zabavu

Epsteinu prijatelj 'poklonio' tri 12-godišnje sestre za zabavu?
1

Maloljetne Francuskinje bile su poklon Epsteinova dugogodišnjeg poznanika i čestog gosta Jean-Luca Brunela. Navodne su bile prisiljene masirati ga i pružati mu oralni seks

VIDEO

Iz dosad neotkrivenih sudskih dokumenata doznaje se da su jednom prilikom za preminulog seksualnog predatora Jeffreyja Epsteina iz Francuske doputovale tri 12-godišnje djevojčice kako bi ih zlostavljao.

Djevojke su navodno bile sadistički poklon za rođendan od njegovog dugogodišnjeg prijatelja Jean-Luca Brunela, piše Daily Mail.

Svježe optužbe u slučaju Epstein iznijela je Virginia Roberts Giuffre koja tvrdi da su je bogataš i njegova djevojka Ghislane Maxwell zaposlili kao 'seksualnog roba' kada je imala 15 godina.

Giuffre je iznijela optužbe u građanskoj tužbi koju je pokrenulo američko odvjetništvo u Miamiju 2015. godine. Ta optužba je trebala preokrenuti slučaj, a Epstein je dotad odslužio samo 13 mjeseci zatvora nakon što je priznao krivnju za seks s maloljetnicom.

Nakon slučaja Epstein smijenili su direktora uprave za zatvore
Nakon slučaja Epstein smijenili su direktora uprave za zatvore

Ona je tada rekla kako su maloljetne Francuskinje (za koje se vjeruje da su sestre) bile poklon Epsteinova dugogodišnjeg poznanika i čestog gosta Jean-Luca Brunela.

- Jeffrey se hvalio njima i njihovim godinama te je govorio kako su doputovale iz Francuske jer su tamo živjele u siromaštvu - rekla je Giuffre.

Jeffrey Epstein at Harvard

Dodala je kako je sve tri djevojčice vidjela vlastitim očima i da je Epstein volio ponavljati kako ga često znaju masirati i pružati mu oralni seks. Nije dugo trebalo da ih vrati nazad u Francusku.

Uživao u zatvoru: Epstein je iz ćelije naručivao ženske gaćice?
Uživao u zatvoru: Epstein je iz ćelije naručivao ženske gaćice?

- Nastavio mi je pričati kako ih je Brunel kupio u Parizu od roditelja te im nudio velike svote novca, vize i budućnost u manekanskoj karijeri. Smatrao je kako je apsolutno sjajno koliko lako novac zavodi i mlade i stare te spominjao kako ne postoji netko ili nešto što se ne može kupiti - iznijela je Giuffre.

Druga civilna tužbu koja također uključuje Giuffre navodi da su Brunel i Epstein regrutirali mlade djevojke iz Južne Amerike i Istočne Europe za seks. Epstein je uložio milijun dolara kako bi pomogao lansiranju Brunelove tvrtke sa sjedištem u Miamiju, a on mu je zauzvrat 'nabavljao' djevojčice.

**PREMIUM EXCLUSIVE** Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epsteins former right hand woman, tucks into burger and fries at a fast-food joint in Los Angeles.

Brunel je navodno nabavljao nelegitimne vize za maloljetne djevojke iz stranih zemalja, a Epstein ih je znao smjestiti u stanu svog brata na Manhattanu.

Epstein se ipak objesio, smrt su proglasili samoubojstvom
Epstein se ipak objesio, smrt su proglasili samoubojstvom

Podsjetimo, multimilijunaš i osuđeni seksualni prijestupnik koji je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem, pronađen je mrtav u njujorškom zatvoru, u svojoj zatvorskoj ćeliji. 

Smrt osramoćenog milijardera je i službeno proglašeno samoubojstvom vješanjem. Ozljede su ranije upućivale na to da se objesio ili je zadavljen jer su rezultati obdukcije pokazivali da mu je slomljeno nekoliko vratnih kralježaka.

Glavni državni odvjetnik William Barr zatražio je u utorak ostavku nadzornika saveznog zatvora i osudio 'ozbiljne nepravilnosti' u zatvoru.

Mediji su pisali kako stražari nisu dovoljno često provjeravali Epsteina te da su ga ostavili samog na tri sata, a sada je i službeno pokrenuta istraga oko njegove smrti.

Epsteinu su nekoć prijatelji bili predsjednik Donald Trump i bivši predsjednik Bill Clinton.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik