Obavijesti

Promo sadržaj

Eros Ramazzotti 23.11. u Ljubljanskoj Areni Stožice

Eros Ramazzotti  23.11.  u Ljubljanskoj Areni Stožice
5

Legendarna superzvijezda Eros Ramazzotti vraća se u Arenu Stožice u Ljubljanu 23. studenog 2019. u sklopu svjetske turneje!

Nakon nekoliko uspješnih koncerata, njegova publika uvjek se rado vraća njegovim koncertima, koji su uz svaku njegovu turneju bolji i jedinstveniji.

Tako će biti i ovog studenog, jer Ramazzotti nam obećava nezaboravno glazbeno iskustvo, jer u Ljubljanu dolazi s vlastitom produkcijom, koja obuhvaća čak 10 kamiona. Bit ćemo svjedoci vrhunske vizualizacije s 3D efektima, posebnom scenskom konstrukcijom i zvukom koji neće razočarati.

Opisati Erosa Ramazzottija kao ' top zvijezdu' bilo bi krivo za njega, jer nije dovoljno opisati veličinu svjetskog uspjeha ove karizmatične ličnosti samo sa u dvije reči. Ramazzotti je neprikosnovena sila prirode koja je sada, 30 godina nakon što je objavila svoj prvi singl i prodala 50 milijuna albuma, spremna dodati novo poglavlje ovoj nevjerojatnoj priči.

Još kao dijete odrastao u rimskom predgrađu Cinecitta, sanjao je o glazbenoj karijeri. Gitaru je počeo svirati u dobi od sedam godina i na filmskim setovima našao se kao dodatak. Obitelj ga je cijelo vrijeme podržavala, čak i kad se s vlastitom pjesmom prijavio na prvi glazbeni festival Voci Nuove di Castrocaro, nakon čega je uslijedilo potpisivanje diskografske kuće. Godine 1982. objavio je svoj prvi singl, An un amico, a dvije godine kasnije osvojio je svjetski poznati festival San Remo.

Još s izdavanjem prvog albuma Cuori Agitati sav je materijal snimljen na talijanskom i španjolskom jeziku, što se nastavlja i danas. Deset godina nakon objavljivanja prvog singla, Ramazzotti je postao svjetski poznato ime.

Samostalno izdanje Dove c'e Musica doseglo je 7 milijuna slušatelja koji su kupili album. Suradnja s Tinom Turner i drugim poznatim imenima samo je potvrdila njegov status svestranog umjetnika i svjetsku senzaciju.

Pokretanje videa...

02:56

Svi obožavatelji pop i rocka s dozom talijanskog melosa zasigurno će uživati u jesenskom koncertu u Areni Stožice, Ljubljana 23. studenog 2019. u 20 sati. Ramazzotti je ime koje ne razočara.

Ulaznice potražite na ovom linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini