Obavijesti

Promo sadržaj

Euroherc i Adriatic osiguranje podijelili su 10 VW Golf 'osmica' i 100 novčanih nagrada

Euroherc i Adriatic osiguranje podijelili su 10 VW Golf  'osmica' i 100 novčanih nagrada

Dodijeljene su nagrade u prvom kolu nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“. Želite li sudjelovati, trebate ugovoriti policu obveznog ili kasko osiguranja u Eurohercu ili Adriaticu

VIDEO

Kako je to dobiti najnovijeg VW Golfa "osmicu"? Znaju to jako dobro dobitnici velike nagradne igre Euroherca i Adriatica. 
Na zadnjoj dodjeli prvog kola, održanoj u utorak, 9. lipnja, u Zagrebu, dvadeset sretnih dobitnika preuzelo je po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivanih „osmica“, koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili kako police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu uistinu vrijede više. 
Marija Šarić iz Hrvatske Kostajnice nije skrivala svoje oduševljenje dobivenom nagradom - novim automobilom.

Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više

- Osjećaj je jako dobar! Drago mi je da možeš vjerovati da možeš nešto osvojiti u nagradnoj igri i da nije namješteno. Imam veliku obitelj koja me pitala što ćemo sada s automobilom - rekla je Marija. Dobitnik Antonijo Falica policu osiguranja koja mu je donijela Golfa, u Adriaticu je ugovorio po prvi put!

Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više

- Zvao me direktor prodaje Adriatica iz Zagreba i nisam odmah povjerovao. Odlično se osjećam i nikad do sada nisam ništa osvojio. Sretnu vijest prvo sam podijelio sa suprugom  - rekao je. 

U pet hrvatskih gradova, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Zagrebu, tijekom protekla dva tjedna Euroherc i Adriatic osiguranje uručili su 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada dobitnicima prvog kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 15. veljače do 30. travnja ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.
Velike nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Kako biste sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikim nagradnim igrama osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na vjernosti.

Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više

- U Eurohercu nam je važan partnerski odnos s osiguranicima, a upravo ovom nagradnom igrom željeli smo svim postojećim osiguranicima zahvaliti na vjernosti, a buduće pozvati da Euroherc biraju za svoga osigurateljnog partnera. Do kraja godine čekaju nas još dva regionalna kola, a osiguranicima koji u ovom kolu nisu imali sreće poručujem da ih čeka veliko finalno izvlačenje u kojem mogu osvojiti glavnu nagradu VW Touareg te niz dodatnih, bogatih nagrada!  Vidimo se ponovno u rujnu u Zagrebu na izvlačenju 2. kola velike nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“. Sretno svima - istaknula je Božica Zlovolić, direktorica Podružnice Euroherc osiguranja u Sisku.
Direktor Podružnice Adriatic osiguranja u Zagrebu Boris Erkapić istaknuo je kako Adriatic osiguranje uvijek misli na svoje osiguranike. 
- Uz kvalitetne police osiguranja za svoje osiguranike ove godine smo pripremili veliku nagradnu igru s iznimnim fondom nagrada.  Svojim osiguranicima na taj način želimo zahvaliti na vjernosti i na tome što su nam povjerili brigu o svojoj sigurnosti. Nagradne igre idu dalje, očekuju nas još dva regionalna izvlačenja, te finalno izvlačenje u siječnju sljedeće godine, kada će se najsretniji osiguranik Adriatica odvesti u novom VW Touaregu. Do tada sretno, i ne zaboravite, vaša polica u Adriaticu vrijedi više! - istaknuo je. 

Sretno svima uz Euroherc i Adriatic!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.