Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
350 komentara

Odigrala prvi put na internetu: Milijune je uzela Zagrepčanka!

Sretni brojevi su bili 8, 18, 22, 33, 40 te dodatni brojevi 2 i 8. Ovo je drugo kolo EuroJackpota ove godine, a sretna Zagrepčanka je listić uplatila preko interneta

Tomislav Miletić/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
350 komentara

EuroJackpot od 131 milijun kuna osvojila je žena iz Zagreba. Žena je prvi put odigrala EuroJackpot putem interneta te je osvojila zavidnu svotu novca.

Sretni brojevi su bili 8, 18, 22, 33, 40 te dodatni brojevi 2 i 8. Ovo je drugo kolo EuroJackpota ove godine, a žena je listić uplatila preko interneta 10. siječnja. Odigrala je samo jednu kombinaciju za 15 kuna, a listić je uplatila dvije minute prije roka za uplatu.

Hrvatska lutrija obavijestila je porukom ženu da je dobitnica, no ona im se još nije javila iako redovito provjerava svoj korisnički račun na internetu, vjerojatno u nevjerici.

Tijekom ovog tjedna će novac od uplata iz svih 14 zemalja koje sudjeluju u EuroJackpotu sjest na račun Hrvatske lutrije u eurima, a onda ga oni moraju isplatiti u nacionalnoj valuti nakon što plate porez. Dobitnici će tako ostati 105 milijuna kuna koji će joj se automatski prebaciti na račun kojeg Hrvatska lutrija ima u bazi.

Inače, ovo je najveći pojedinačni dobitak ikad osvojen u Hrvatskoj! Vjerojatnost za ovaj dobitak bila je 1: 59,3 milijuna.

Dosad je ukupno osvojeno 13 EuroJackpota u Europi, od toga 6 u Njemačkoj, dva u Finskoj, 1 u Danskoj, Norveškoj, Sloveniji i Italiji i sada u Hrvatskoj.

U sljedećem kolu očekivani EuroJackpot je 76.000.000,00 kuna.

I ona je prvi put uplatila pa dobila 80.000 kn i auto

Da početnička sreća doista postoji potvrđuje i slučaj Splićanke Marice Canjuge. Ta umirovljenica se u srpnju 2011. registrirala na stranicu Hrvatske lutrije i prvi put u životu odigrala Bingo putem interneta te osvojila 81.528,25 kuna i automobil VW Polo.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message