Obavijesti

News

Komentari 226

"Pokrenuli smo postupak za isključenje Beljaka iz stranke"

"Pokrenuli smo postupak za isključenje Beljaka iz stranke"
14

Beljak ovih dana provodi čistke. Udaljuje iz stranke najviše dužnosnike jer smo izrazili nezadovoljstvo njegovim radom i najavili kandidaturu na unutarstranačkim izborima, kazala je

VIDEO

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir (HSS) na izvanrednoj konferenciji za medije u Zagrebu najavila je kako su pokrenuli postupak za isključenje šefa stranke Kreše Beljaka iz HSS-a.

- Samnom su najviši dužnosnici HSS-a, predstavnici desetak županija. U 17 je predsjedništvo stranke na koje nismo pozvani. Ne znamo razlog. Beljak nas je sramotio tjekom kampanje. Rušio ugled stranke. Da smo znali neke detalje ne bi mogao biti ni član. Pokrenuli smo postupak za isključenje Beljaka iz stranke - najavila je Petir.

- Beljak ovih dana provodi čistke. Udaljuje iz stranke najviše dužnosnike jer smo izrazili nezadovoljstvo njegovim radom i jer smo najavili kandidaturu na unutarstranačkim izborima - dodala je.

- Nedopustivo je da se osnivače udaljuje iz stranke - kazala je Petir koja je kazala da će se boriti pravnim sredstvima nakon što joj je jedan HSS-ovac uručio plastične vile. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je protest. Uvjeren sam da hrvatska javnost vidi prozirnost strategije g. Beljaka, on suspenzijama želi eliminirati sve svoje stranačke protivnike. Mislim da je prevršio mjeru i prešao granicu koja traži ovakvu reakciju. Mislim da je odgovornost svih članova HSS-a da ovo stanje promijeni. Možda se ne može računati na onaj dio vodstva koji je sada uz Beljaka, ali se sigurno članstvo HSS-a mora duboko zabrinuti nad budućnošću ove stranke - istaknuo je Koren.

Ustvrdila je da nikad nije sugerirala HSS-ovim saborskim zastupnicima da surađuju s HDZ-om.

- Mi nismo dobili odluke pa se ne možemo žaliti. Sve je to jedna velika farsa, performans, igrokaz Kreše Beljaka sve kako bi ostao u fotelji. On želi udaljiti delegate koji ga ne podržavaju s izborne skupštine. On ne voli i ne poštuje HSS, sustavno ga uništava - rekla je europarlamentarka.

- Beljak je preveo HSS iz pobjedničkog u gubitnički tabor. Prodali su HSS za judine škude. Sram ga može biti i tražim ga da odstupi! - istaknula je.

- Šokirao me ne samo na političkoj, nego na ljudskoj razini - komentirala je Beljakovo ponašanje u zadnjih mjesec dana.

Podsjetimo, Krešo Beljak privremeno je udaljio 100 članova stranke uključujući i Petir. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 226
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...