Obavijesti

Promo sadržaj

Eurospin stigao u Zagreb!

Eurospin stigao u Zagreb!
8

Peta Eurospin trgovina u Hrvatskoj otvorila je vrata prvim kupcima

Hrvatski lanac talijanskih korijena koji je od kolovoza prisutan i na našem tržištu, ovoga je tjedna otvorio svoju petu poslovnicu. Od četvrtka 29. listopada Eurospin dočekuje kupce na prvoj lokaciji u Zagrebu. Trgovina se smjestila u ulici I. Štefanovečki zavoj 12, nadomak Branimirove ulice u zagrebačkoj Dubravi.

Robne marke proizvedene u Hrvatskoj

Ono što Eurospin izdvaja od drugih trgovačkih lanaca su vlastite robne marke, jedinstvene na tržištu. Uz njih, svaka trgovina sadrži i posebne odjele kao što su Mesnica, Delikatesa, Pekarnica te Voće i povrće, sa svježim proizvodima u svakodnevnoj ponudi.

Cijeli Eurospinov asortiman dio je modela Pametne kupnje koji kupcima nudi kvalitetu po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Kako bi omogućio raznoliku ponudu domaćih i tradicionalnih okusa, Eurospin je ostvario suradnju s brojnim hrvatskim dobavljačima.

Nova otvorenja do kraja godine

Do kraja godine najavljena su još dva otvorenja, u Križevcima i Poreču. Čitavu ponudu i sve informacije o trgovinama, aktualnim katalozima i robnim markama, saznajte na službenoj web stranici Eurospin Hrvatska te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

U svim Eurospinovim poslovnicama, pa tako i u Zagrebu, vrijede epidemiološke mjere u skladu s uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu