News

Komentari 61

Evakuirali frankfurtsku zračnu luku: Slovenac vikao Allahu Akbar i svađao se s policijom

Evakuirali frankfurtsku zračnu luku: Slovenac vikao Allahu Akbar i  svađao se s policijom

Na aerodormu u Frankfurtu trenutno se odvija prava drama. Policajci su ispraznili cijeli prvi terminal, zaustavljeni su svi letovi i željeznički promet, a policija ja ubila napadača koji je, navodno, prijetio pištoljem

Aerodrom u Frankfurtu u subotu navečer je evakuirala policija jer je jedan čovjek, navodno, nosio pištolj, javlja britanski The Sun.

Na Twitter profilu frankfurtske zračne luke mole putnike za strpljenje te ih obavještavaju kako je terminal 1 zatvoren zbog policijske istrage.

Prema izvorima The Suna, kažu kako je netko od putnika ostavio prtljagu bez nadzora zbog čega je policija zadržala dvoje ljudi. Svi su letovi kao i željeznički promet zaustavljeni.

Prema zadnjim informacijama, frankfurtska policija morala je pucati u frankfurtskoj zračnoj luci nakon što su zaprimili dojavu o bombi, prenosi Guardian. Snimka koja je procurila s aerodroma pokazuje muškarca kako leži na tlu dok su ga opkolili policajci. 

Njemačka policija objavila je da je ubijeni napadač Slovenac, koji na aerodromu nije nosio zaštitnu masku. Kada mu je prišla policija, počeo je vikati "Ubit ću vas, Allahu Akbar!" Policija ga je potom srušila na tlo, a navodno je imao i suradnika, također Slovenca.

Najčitaniji članci