Obavijesti

Promo sadržaj

Evo zašto je dobro biti solo! Oprez: izbjegavat ćete veze!

Evo zašto je dobro biti solo! Oprez: izbjegavat ćete veze!
2

Istraživanja pokazuju da se samci bolje provode od parova, parovi kažu da je njima sasvim dobro provoditi se jedno uz drugo i omiljenu seriju, a vama se čini da se baš svi provode bolje od vas

Istraživanja pokazuju da se samci bolje provode od parova, parovi kažu da je njima sasvim dobro provoditi se jedno uz drugo i omiljenu seriju, a vama se čini da se baš svi provode bolje od vas. Društvene mreže u tome ni malo ne pomažu. Fotogarfije i statusi stalno pokazuju tuđa putovanja, zabave, mnoštva prijatelja, ispunjene društvene živote, a vi se osjećate malo prestari, preumorni i definitivno presiromašni za tako nešto. Kako ljudima sve to uspjeva, nikakvo vam nije jasno.

Imamo utješnu vijest za vas – nije sve tako kako se čini na news feedu. S jedne strane obraćamo pozornost na samo ono što nas zanima, a s druge, na društvenim mrežama često se preuveličava prava istina. 

Ipak, ako biste željeli biti poput onih koji se, čini se, tako dobro provode, možda biste mogli uzeti stvar u svoje ruke. Možda vam i nije toliko do društva, koliko do ispunjenosti i zabave. Ako želite drugačiji život, čak i neke sitne pomake, vi ste ti koji morate učiniti prvi korak. Najčešće se ništa ne mijenja, ako sami nešto ne promijenimo. Zato evo nekoliko savjeta kako učiniti život vrijednim življenja.

Posvetite se hobijima

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hobiji imaju puno veći značaj za ljudski život od onoga koji im se daje. Mnogi ih smatraju samo nečim za prikratiti slobodno vrijeme, ali oni mogu biti mnogo više od toga. U društvu u kojem je većina primorana provesti veći dio dana na poslu samo zbog novca, hobiji mogu biti ono što nas stvarno ispunjava. Tako postaju dio prave svrhe našeg života. 

Koji god vaš hobi bio, potrudite se u njega uključiti i druge ljude. Postoje mnoge udruge, savezi, tečajevi i slično kojima se možete priključiti, pa raditi ono što volite sa svojim istomišljenicima. Tako ćete obogatiti i svoj društveni život, ali i svoju životnu strast. Pri tome ne morate brinuti ni za novac, sve što trebate je zatražiti zajam Ferratum banke i krenuti s onim što volite.

Volontirajte

Volonitiranje može biti izvrstan način da učinite život ne samo uzbudljivijim, nego i značajnijim. Pomaganje drugima iz čistog zadovoljstva, ne samo iz koristi, donijet će vam mnogo radosti i ispunjenja, ali i zbližiti vas s novim ljudima. Uopće nije važno da li volonontirate u azilu za životinje, u pučkoj kuhinji, dječjoj bolnici ili u staračkom domu, zahvalnost okoline i osjećaj da činite nešto za druge biti će jednako jaki.

Putujte i istražujte

Ništa ne može toliko ispuniti i oplemeniti čovjeka kao putovanja. Jedino ona dovoljno proširuju vidike, čineći nas boljim ljudima i pravim kozmopolitenima. Upravo na putovanjima najbolje se upoznaju različiti ljudi, doživljavaju pustolovine i život čini uzbudljvim.

Za putovanja vam ne treba nužno ni veliki buzdžet, sve što treba je vremena, dobre organizacije i malo odvažnosti. Ako ipak želite da vaše putovanje bude luksuznije i udobnije, za što treba odvojiti više novca, ne brinite, i za to postoji riješenje. Ferratum banka svojim klijentima nudi brzinske kredite kojima mogu otputovati gdje žele.

Sve što trebate je  otići na stranicu banke, odabrati iznos kredita i rok otplate. Nakon što unesete osobne podatke i dostavite fotografiju osobne iskaznice i tekućeg računa, banka će odrediti vašu kreditnu sposobnost. Ovaj posljednji korak možete ubrzati korištenjem automatiziranog sustava procjene kreditne sposobnosti Instantor na web stranici banke. 

Još samo morate potpisati ugovor koji ćete dobiti putem maila i poslati ga zajedno s dokazom o jamstvu za kredit i nakon toga avantura može početi. Odobrenje možete dobiti već nakon 15 minuta od online prijave, nakon ćega će i novac sjesti na vaš račun.

Život je kratak i ne vrijedi ga provesti gledajući kako se samo drugi zabavljaju i ostvaruju svoje snove. I vi ste jednako vrijedni ispunjenog života, sve što trebate je odlučiti se na prvi korak i krenuti u smjeru kojem vi želite. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije