Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Festival brendova u Lesnini na kojem želite biti

Kupci LesnineXXXL već su navikli na brojna iznenađenja i pogodnosti koje im svakog mjeseca priprema

Foto: Lesnina

Ovoga puta to je – Festival brendova! Festival za koji se uvijek traži „ulaznica“ više, ali vrata su širom otvorena svima. Naime, Lesnina je brojne etablirane brendove iz svoje ponude ponudila po nevjerojatnim cijenama. Tako ćete 20 posto i više popusta ostvariti na Villeroy&Boch, Leonardo, Nachtman, Rosenthal, Seltmann Welden, WMF, porculan i staklo Novel,… Tu su i nevjerojatni popusti kad je dječji asortiman u pitanju, ali i rasvjeta, dekoracije, tepisi, madraci, program po mjeri, razni pribor… Izbora je nevjerojatno mnogo! 

Foto: Lesnina

Tako da je upravo sada idealno vrijeme da osvježite svoj blagdanski stol vrhunskim posuđem, staklom, kristalima, utoplite svoj dom rasvjetom, tepisima i dekorima, razveselite svoje najmlađe i naprosto uživate u najljepšem dobu godine!

Foto: Lesnina

Od kraja rujna 2019. godine Lesnina se može pohvaliti još jednim vrijednim priznanjem – Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost. Priznanje dodjeljuje međunarodna organizacija ICERITAS – International Certification Association sa sjedištem u Zürichu koja usmjeruje potrošače širom svijeta na najbolje što tržište može ponuditi. Visokim ocjenama Lesnina je stekla Custormers' Friend certifikat, važno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje isključivo tvrtkama spremnima obvezati se na uzoran odnos prema svojim klijentima.

Kreirajmo dom zajedno!

Foto: Lesnina

Tema: Promo sadržaj

Message