Obavijesti

News

Komentari 0

Filip Zoričić na novom radnom mjestu: 'Nastavit ćemo s dobrim projektima koji su započeti'

Filip Zoričić na novom radnom mjestu: 'Nastavit ćemo s dobrim projektima koji su započeti'

Dobro raspoloženi Filip Zoričić danas je točno u 9 sati sa suradnicama stigao je na svoje novo radno mjesto u pulskoj Gradskoj palači gdje je prošlih 15 godina stolovao njegov prethodnik Boris Miletić

VIDEO

Boris Miletić je novoizabranom gradonačelniku Filipu Zoričiću predao dokumentaciju koja sadrži sve počete projekte, one u realizaciji i buduće projekte u pripremi, zatim stanje gradskih financija, broja djelatnika, izvještaj o poslovanju trgovačkih društava u vlasništvu i suvlasništvu Grada Pule te javnih ustanova gdje je Grad Pula osnivač.

'Vjerujem da ćemo biti kooperativni te raditi na dobrobit naših sugrađana'

"Vjerujem da smo ovom dokumentacijom obuhvatili sva područja koja će novom gradonačelniku biti potrebna za prvi uvid o stanju, poslovanju i financijama sustava Grada Pule", izjavio je dosadašnji pročelnik Ureda gradonačelnika Aleksandar Matić.

Zoričić je zahvalio dosadašnjem pulskom gradonačelniku Borisu Miletiću na dugogodišnjem ustrajnom radu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Mi ćemo, kao nova uprava, nastaviti s dobrim projektima koji su početi. Vjerujem da ćemo biti kooperativni te raditi na dobrobit svih naših sugrađana", rekao je novoizabrani gradonačelnik Filip Zoričić.

Miletić je zahvalio svom timu na suradnji i čestitao Zoričiću te ustvrdio da novi gradonačelnik danas ima puno bolju startnu poziciju nego on 2006. 

"Što se tiče gradskih financija - više od 164 milijuna gradskog proračuna, javnih ustanova i trgovačkih društava stoji mu na raspolaganju, a samo u gradskome proračunu 45 milijuna kuna. Sjećam se svojih početaka kada su bili samo minusi, a ne plusevi", istaknuo je Miletić.

VIDEO Tomašević: Financijsko stanje grada nije dobro, već je pokrenuta revizija oko Žičare
VIDEO Tomašević: Financijsko stanje grada nije dobro,  već je  pokrenuta revizija oko Žičare

Miletić smatra da su u njegovom mandatu napravili puno za grad, a da će se novi gradonačelnik moći "pozabaviti ljepšim temama", kao što je uređenje grada.

Podsjetio je da je 2006., kad je preuzeo dužnost gradonačelnika, grad plavio, da nije bilo kvalitetne kanalizacije i da su imali eksploziju plina.

Boris Miletić bio je gradonačelnik Pule punih 15 godina, stupio je na dužnost u lipnju 2006. i bio gradonačelnik do lipnja 2021. te će biti upamćen kao jedan od  najdugovječnijih gradonačelnika u modernoj povijesti Pule. Osim toga, obavio je tri mandata dužnosti saborskog zastupnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu