Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
55 komentara

Filipinac sudjeluje u potrazi za Dinom: 'Mi dajemo sve od sebe'

Nisam vidio nikakve letjelice dok sam bio na straži. Nisam siguran ima li uopće zrakoplova uključenih u potragu, no dok sam ja na dužnosti, nisam ih vidio, rekao je Filipinac

55 komentara

Filipinski član posade trgovačkog broda koji je trenutno uključen u potragu za nestalim kolegama potonulog Bourbon Rhodea, na čelu s hrvatskim kapetanom Dinom Miškićem, ispričao je za Morski.hr kako napreduje potraga. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Još uvijek tražimo. Vrijeme je dobro, ali ne vidimo ništa. Bio sam sinoć na dužnosti i bila su tri broda u akciji traganja i spašavanja. ALP Striker vodi i zadaje uzorke potrage, sad za pet brodova. Upravo su nam zadali novi uzorak. Dajemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pronaći nešto - ispričao je. 

- Nisam vidio nikakve letjelice dok sam bio na straži. Nisam siguran ima li uopće zrakoplova uključenih u potragu, no dok sam ja na dužnosti, nisam ih vidio - dodaje. 

'STRIKER' OPET UBRZAO Stručnjak o potrazi: 'To je kao da tražite iglu u plastu sijena'

Na pitanje znači li to da samo brodovi sudjeluju u akciji spašavanja, rekao je da misli da je tako. 

Među nestalima je i njegov sunarodnjak, drugi časnik Edwin Furog. 

- Molitva, molitva, molitva… to je jedina stvar koju možete napraviti u ovome trenutku, a mi ćemo dati sve od sebe u potrazi - ispričao je Filipinac. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message