Obavijesti

Promo sadržaj

Fiskalne blagajne HT-a najbolje rješenje za paušalnu fiskalizaciju

Fiskalne blagajne HT-a najbolje rješenje za paušalnu fiskalizaciju
1

Hrvatski Telekom pripremio je dodatne pogodnosti za paušalne obveznike fiskalizacije koji od 1. srpnja moraju fiskalizirati račune

Fiskalna blagajna Hrvatskog Telekoma idealno je rješenje jer u jednom uređaju donosi sve što je potrebno za jednostavnu fiskalizaciju uključujući uvijek dostupnu podršku. Novi korisnici Mini i Maxi fiskalne blagajne mogu odabrati svoju blagajnu već od 89 kn mjesečno a svi koji ugovore do 30. lipnja plaćaju blagajnu samo 1 kunu mjesečno.

Hrvatski Telekom kontinuirano razvija i prilagođava ponudu svojih poslovnih rješenja koja malim poduzetnicima omogućuju vrhunsku tehnologiju za jednostavnije poslovanje i olakšavanje prilagodbe na nove propise.

Hrvatski Telekom tako je pripremio posebnu ponudu praćenu brojnim pogodnostima za paušalne obveznike fiskalizacije koji će, slijedom zakonskih promjena, od 1. srpnja morati fiskalizirati račune.

Mini Fiskalna blagajna Hrvatskog Telekom idealno je rješenje za prilagodbu poduzetnika jer u jednom uređaju dobivaju sve potrebno - blagajnu, pisač, internetsku vezu, prihvat kreditnih i debitnih kartica i aplikaciju. Blagajna je odmah spremna za upotrebu, isporučuje se s već unesenim cjenikom poduzetnika i certifikatom FINA-e, a stručno tehničko osoblje dolazi ju instalirati u prostor poduzetnika te ih besplatno educiraju o korištenju. Korištenje fiskalne blagajne iznimno je jednostavno i intuitivno, a poduzetnicima je u svakom trenutku dostupna stručna tehnička podrška Hrvatskog Telekoma na zasebnom telefonskom broju. Poduzetnici mogu birati između fiksne i prijenosne Mini fiskalne blagajne i Maxi fiskalne blagajne koja donosi napredne opcije poput upravljanja kupcima, skladištem i kompletnim robnim poslovanjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski Telekom svim novim korisnicima Mini i Maxi fiskalne blagajne omogućava nabavljanje nove blagajne po iznimno prihvatljivim cijenama tokom cijelog ugovornog odnosa sklopljenog na neodređeno vrijeme s obveznim trajanjem 24 mjeseca. Najpovoljnije cijene fiskalnih blagajni ostvaruju korisnici Smart paketa što omogućava Magenta 1 Business, i to za Mini fiskalnu blagajnu (fiksnu) 89 kuna mjesečno, Mini prijenosnu fiskalnu blagajnu 99 kuna mjesečno i Maxi fiskalnu blagajnu 109 kuna mjesečno.

Posebna pogodnost je da svi korisnici koji sada aktiviraju fiskalne blagajne - do 30. lipnja plaćaju samo 1 kn mjesečne naknade.

Za više informacija nazovite 0800 9100, ili posjetite najbliže T prodajno mjesto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije