Obavijesti

Promo sadržaj

Five Star Outlet nudi modne krpice ali i kozmetiku po cijenama sniženim i do 70%

Five Star Outlet nudi modne krpice ali i kozmetiku po cijenama sniženim i do 70%
5

Sve ljubiteljice modnih krpica, ali i kozmetičkih proizvoda već više od godinu dana na istoku Zagreba kupuju po cijenama sniženim i do 70%! Vi niste jedna od njih? Onda morate to hitno promijeniti!

Na adresi Zagrebačka cesta 36 u nekadašnjoj zgradi Europatradea jedinstven koncept outleta pod nazivom Five Star nudi jedinstven spoj svjetski poznatih brendova odjeće i obuće po ekstremno niskim cijenama. Uz već dobro poznatu adresu u Sesvetama, Five Star Outlet, u suradnji sa svojim partnerima, nudi isti užitak kupnje na dvije lokacije u samom centru grada, Juričićeva 30 i Gundulićeva 3.

Patrizia Pepe, U.S. Polo, Hugo Boss, John Richmond, Roberto Cavalli, Trussardi, Cerruti 1881, Moschino, Liu Jo, f.e.v. by Francesca E. Versace, Guess, Nike, Puma, Adidas i Verri tako su stigli u vaše susjedstvo, a cijene se kreću od 89 kuna na više.

Patrizia Pepe hlače-525,00 kn, Patrizia Pepe salonke-750,00 kn , Patrizia Pepe tobica-500,00 kn, John Richmond basic majica kratki rukav- 259,00 kn

Ono što je sigurno u svijetu mode je da poslovna elegancija ostaje vječna! Mi smo se malo poigrali, te smo uz fenomenalne Patrizia Pepe elegantne hlače s laganim uzorkom od 525,00kuna, kombinirali, lijepu i jednostavnu basic majicu John Richmond, koja se u Five Star Outletu može naći već za 259 kuna. Sve smo to upotpunili prekrasnim Patrizia Pepe salonkama i elegantnom pismo torbicom.Za ovaj smo outfit s potpisom izdvojili svega 1000 kuna!

Biti casual i u trendu, a pri tome malo platiti najveći je problem svih ljubiteljica mode. No, u Five Star Outletu otkrili smo i spojili casual varijantu. AFG kožna jakna za samo 1000 kuna, Roberto Cavali basic crna majica za 259 kuna, Patrizia Pepe trapke i Liu Jo tenisice po 300 kuna.

U Five Star Outletu postoji i kutak za snažnije polovice. Iz bogatog asortimana izdvojili smo fenomenalni Roberto Cavalli šuškavac s dva lica za 866,60 kuna. Tu su i majice s potpisom Roberta Cavallia i to za svega 280,00 kuna. Odličan izbor čine i Cerruti traperice u tamnoplavoj nijansi(525,00 kuna).Svome partneru tako možete kupiti dar s potpisom,a da ste pri tome uštedjeli.

Outlet Five Star, zajedno sa svojim partnerima, trenutno nudi majice kratkih rukava i polo majice raznih brendova po nevjerojatno niskim cijenama. Tako se mogu pronaći Gas majice za 89,00 kn, Cesare Paciotti za 129,00 kn ili Trussardi polo majica za 199,00 kn.

Cesare Paciotti majica kratki rukav-129,00 kn, Gas majica kratki rukav- 89,00 kn, Cerruti majica kratki rukav 159,00 kn, Trussardi polo majica +-199,00 kn

Ono što se trenutno ističe u asortimanu je definitivno U.S. Polo sportska kolekcija. Tako Five Star Outlet trenutno u ponudi ima U.S. Polo sportske ruksake u više atraktivnih boja za samo 120,00 kuna. Također vrijedi istaknuti i sportsko elegantnu obuću za nju i njega po 215,00 kuna ili tenisice do gležnja za samo 172,00 kuna. Planirate li odlazak na godišnji odmor onda će vas zasigurno zanimati i japanke za svega 55,00 kuna.

Zbog kvalitete i cijena sniženim do 70% modne krpice ovdje se brzo rasprodaju. No iz Five Star Outleta poručuju kako se police pune svaki dan. Ono što je sigurno, s ovakvim outlet cijenama pripreme za dugo toplo ljeto neće biti nikakav problem za kućni proračun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu