Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Formulu Lewisa Hamiltona izložili na benzinskoj crpki

Bio sam u prolazu i stao na benzinskoj crpki kako bih tankirao auto. Na njoj je bio parkiran i bolid. To mi je bilo jako zgodno, rekao je čitatelj

anonimno
Foto: anonimno
1 komentara

Nismo ništa pitali, no pretpostavili smo da formula ima nešto s Auto Showom jer sumnjam da je tamo tankirala, našalio se naš čitatelj Ž. H. iz Trakošćana, koji je fotografiju snimio u petak na benzinskoj crpki Antunović u naselju Špansko u Zagrebu. Glasnogovornica poduzetnika Tomislava Antunovića, Maja Kovačević, kaže da je formula izložena zahvaljujući jednom partneru koji je u hotelu u Španskom imao domjenak.
- Formula je bila izložena na Auto Showu, a kod nas je bila u petak popodne na benzinskoj postaji te u petak navečer i subotu prijepodne u predvorju hotela. Uspjeli smo dogovoriti da u ponedjeljak bude kratko i na benzinskoj crpki u Sesvetskom Kraljevcu. Dopremili su je stručnjaci koji isti posao obavljaju i na Auto Showu. Riječ je o formuli McLaren Mercedesa, a vozi je Lewis Hamilton. Činilo nam se da bi to bilo zgodno, a formula je i očekivano izazvala veliku pozornost gostiju i prolaznika - kaže Kovačević.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message