Obavijesti

Promo sadržaj

Fort Apache Event House: Želite drugačije vjenčanje?

Fort Apache Event  House: Želite drugačije vjenčanje?
7

Fort Apache Event House, već dugo poznat po svojoj kvaliteti, odlučio je mladencima otvoriti svoja vrata i pripremati svadbe za pamćenje

Na samo desetak minuta od centra Zagreba smjestio se Fort Apache Event House (www.fort-apache.com) – ekskluzivni prostor koji vas očara u trenutku kada uđete u njega. Smješten na zapadnom dijelu gradu, u Svetoj Nedelji, restoran mladencima pruža mogućnost da naprave sve što žele, od tradicionalne svadbe do originalne tematske priče s Divljeg zapada. 

Prostire se na dva kata i 1400 m2 u duhu američkog “Divljeg zapada”, a sve je napravljeno od drveta zbog čega prostor zrači toplinom, uz originale detalje iz Amerike koji zaokružuju cijeli prostor. 

Vjenčanje iz snova nije slučajno

Fort Apache Event House, već dugo poznat po svojoj kvaliteti, odlučio je mladencima otvoriti svoja vrata i pripremati svadbe za pamćenje. Restoran može primiti od 50 do 300 ljudi, nudi mogućnost kombiniranja prostora – desetak različitih kombinacija, posebna prostorija samo za obred, prekrasna terasa, jezero na kojem je moguće napraviti najljepše fotografije u sumrak, parking, igraonicu za djecu s animatorima, osiguran prijevoz za goste, lift, suradnja s lokalnim hotelima, glazbenim sastavima i sve što je potrebno da mladenci ne trebaju brinuti osim slaviti svoju ljubav i uživati u ekskluzivnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Profesionalno osoblje i Catering Lobaris mladencima osiguravaju da bez stresa prođu kroz organiziranje svadbe, a ništa neće biti prepušteno slučaju. Hrana u ovom prostoru nije samo užitak za nepce, nego će gosti mogu uživati i u show cookingu. Catering Lobaris Catering nudi hrvatsku, ali i svjetsku gastronomiju.

Svaki par ima svoju ljubavnu priču

Dok se šetate kroz Fort Apache Event House stvarate svoju priču... Želimo goste primiti na terasi, a onda ući u salu ili možda ne! Na katu je moguće smjestiti band, a dolje imati pravu disko ludnicu, ali zaručnik više voli kad je band blizu. Možda će band ipak biti u prizemlju. Hm.. pravi otmjeni cigar bar, a to je kao u filmovima! - tako izgleda putovanje kroz ovaj prostor.

Kako biste stvorili svoju priču u Fort Apache Event House pošaljite upit na e-mail: info@fort-apache.com i otvorite Facebook stranicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince