Obavijesti

News

Komentari 54

FOTO 'Ošišaj me na Modrića': Pakrački frizer Boži je 'naslikao' Luku na glavi pred Belgiju

FOTO 'Ošišaj me na Modrića': Pakrački frizer Boži je 'naslikao' Luku na glavi pred Belgiju
4

Davor Lepka pokazao je svoje vještine i podršku našim nogometašima uoči današnje utakmice. Na Božinoj glavi oslikao je lik Luke Modrića

Pakrački frizer Davor Lepka uoči današnje utakmice protiv Belgije na glavi Božidara Romanića-Bože mašinicom i škarama oslikao je lik Luke Modrića, kojeg je savršeno dobro prenio britvom.

Kako piše Pakrački list, ovo nije prvi put da je Lepka oslikao Božinu glavu, koja navodno godinama služi kao platno za kreacije ovog majstora od britve.

- To je frizerska tehnika tribal kojom se oslikavaju razni, željeni motivi. Božo mi je oduvijek mušterija, a prvi put smo ga uljepšali emotikonom smajlića, još tamo devedesetih godina prošlog stoljeća, o čemu su pisali lokalni i državni mediji. U međuvremenu sam imao još takvih uradaka koje odrađujem najčešće prigodno. Od zahtjevnijih pamtim detaljniju siluetu Republike Hrvatske, a nisam brojao razne izvedbe navijačkih šahovnica koje su jednostavnije, a posebno su bile aktualne tijekom nogometnog Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Za ovaj mali frizerski projekt Luke Modrića sam potrošio nekoliko sati, uključivši zahtjevnu pripremu, a držim da takvi uradci vrijede i do 500 kuna. Iskreno, nema previše takvih narudžbi. Najčešća mušterija mi je upravo Božo, a ja takve stvari niti ne radim zbog zarade, već zbog osobnog zadovoljstva - ispričao je Lepka.