Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 23

Franck podržao akciju „Kupujmo hrvatsko"

Franck podržao akciju „Kupujmo hrvatsko"
36

Franck, hrvatski tržišni lider u proizvodnji i prodaji toplih napitaka, i ove je godine podržao projekt „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, održan na Zagrebačkom velesajmu

VIDEO

Projekt u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, ima za cilj educirati širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda. U sklopu Pop up! 125 YEARS EDITION espresso kutka, Franck je posjetiteljima predstavio raznovrsne tople i hladne napitke iz svoje HoReCa ponude. Franckovi profesionalni baristi pripremali su i cold brew čajeve te atraktivne i vrlo popularne koktele koji su uz kavu poslužili kao dodatno okrjepljenje za sve posjetitelje.

Franck ovu akciju podržava već četvrtu godinu zaredom, a ove godine pripremili su još bogatiji asortiman proizvoda koje su svi mogli kušati. U ponudi su se posebno isticali Franck cold brew kokteli, Superiore čajevi, a posjetitelji su imali mogućnost isprobati i novitete iz linije biljnih čajeva.

Podržavanjem akcija i projekata poput ovoga, Franck osigurava visoku razinu usluge u cijeloj svojoj partnerskoj mreži. Time daje i dodatnu vrijednost tržištu toplih napitaka, na kojemu je uvjerljivi lider u HoReCa kanalu u Hrvatskoj i u regiji. Svojim partnerima Franck osigurava kvalitetnu aparaturu i redovito održavanje te, u sklopu Franck barističke akademije, i besplatno usavršavanje zaposlenika u spravljanju vrhunskoga espressa, instant napitaka, kakaa, vruće čokolade i čajeva. 

Utemeljen 1892. godine u Zagrebu, Franck je danas tržišni lider u kavi i čaju s uspješnicama poput Jubilarne kave, Classic, Bonus te Superiore, Stretto i Franck 125 YEARS EDITION espressa, instant cappuccina i Franck čajeva s bogatim asortimanom od preko 30 vrsta različitih okusa vrhunske kvalitete. Uz glavne kategorije proizvoda, Franckov portfelj još uključuje napitke od cikorije i žitarica, začine, dodatke jelima i sastojke za kolače. 

Posebna pažnja pridaje se istraživanju i razvoju zbog čega je Franck prepoznat kao inovator koji podiže ljestvicu kvalitete i definira trendove na tržištu. Zahvaljujući ovome, kompanija doprinosi kontinuiranom razvoju glavnih kategorija svojih proizvoda, ali i cjelokupnoga tržišta u skladu s potrošačkim trendovima i preferencijama. S ovim ciljem aktivno djeluje i u sklopu europskih strukovnih organizacija i udruženja poput International Coffee Partners te inicijative coffee&climate, kao i Tea and Herbal Infusions Europe zajedno s ostalim europskim proizvođačima i trgovcima kavom i čajem.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini