Obavijesti

News

Komentari 44

'Francuzima sam ponudio da dva dana u vili budu besplatno'

'Francuzima sam ponudio da dva dana u vili budu besplatno'
1

Vlasnik je virtualnu "krađu" svoje nekretnine prijavio policiji. Fotografiju njegove vile s Brača netko je ukrao i postavio za fotografiju vile na Hvaru koja ni ne postoji. Francuski studenti umjesto vile naišli su na makadam

VIDEO

Vlasnik prave vile s Brača, koju je nepoznati prevarant "iznajmio" Francuzima predstavivši im da je smještena na Hvaru, mladim turistima je kako doznajemo, ponudio da dođu kod njega u vilu na Braču i provedu tamo dva dana – potpuno besplatno.

S ekipom od 10 Francuza, koji su trenutačno u Vili Hacienda u Krilu Jesenice, već je stupio u kontakt no još se nisu dogovorili i ne zna se hoće li se to i realizirati niti kada. U spomenutoj vili na Braču trenutačno borave drugi gosti pa bi Francuzi, ako prihvate ovu velikodušnu ponudu, mogli stići po njihovom odlasku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:17

Kako nam je potvrdio sam vlasnik spomenute vile na Braču, cijeli ovaj slučaj virtualne "krađe" njegove nekretnine prijavio je policiji s obzirom da ga cijela priča dovela u vrlo neugodnu situaciju. Kako smo već ranije pisali, 12 Francuza, mahom studenata su za svoj ljetni odmor odabrali Hvar i vilu Felipe, koja, kako se ispostavilo, ne postoji. Kad su došli na lokaciju, umjesto vile dočekao ih je makadamski put i gradilište.

'Dali smo im smještaj u vili u pola cijene, Francuzi su u šoku'
'Dali smo im smještaj u vili u pola cijene, Francuzi su u šoku'

- Mislili smo da se ovako nešto može dogoditi samo u filmovima. Bila je to gorka dobrodošlica u zemlju u koju smo svi došli prvi put. Ma znate kad ne možete vjerovati svojim očima da vile nema. Tih mjesec dana od rezervacije do našeg dolaska komunicirali smo s "vlasnikom", dogovarali dolazak, sve se činilo u redu. Kad smo vidjeli da vile nema hodali smo okolo još neko vrijeme, možda više od pola sata i tražili, mislili da smo pogriješili adresu. Mobitel od "vlasnika" više nije radio. Susjedi su slijegali ramenima. To je bio veliki problem za nas jer nismo imali gdje biti i vratili smo se u Split. Prvo smo našli neki apartman gdje smo bili jednu večer, a potom smo pronašli ovaj smještaj - rekao nam je Gildas (22), jedan od njih deset koji su ostali u Hrvatskoj.

Dvoje iz ekipe se naime, vratilo kući, jer nisu mogli priuštiti za platiti novi smještaj. Inače, boravak u Villi Hacienda dobili su u pola cijene, deset dana za tri tisuće eura i više su nego zadovoljni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca