Obavijesti

News

Komentari 40

Friščić: I dalje ćemo se boriti protiv gay brakova u Hrvatskoj

Friščić: I dalje ćemo se boriti protiv gay brakova u Hrvatskoj
5

Na skupu u Koprivničkom Ivancu Damir Bajs i šef HSS-a svojim su simpatizerima rekli kako su oni spriječili HDZ da proda Podravku. Na tapeti je bio i Čačić i SDP

VIDEO

HSS je spriječio HDZ da proda Podravku. Tjednima su me zvali i ispitivali kad će do prodaje doći te tvrdili da je to neminovno, ali nisam pristao na takav scenarij, otkrio je na predizbornom skupu HSS-a u selu Koprivnički Ivanec pored Koprivnice pristašama te stranke njezin potpredsjednik i ministar turizma Damir Bajs.

Podravcima je poručio da glasuju za koga god žele, no ako žele promjene i napredak Hrvatske onda je HSS jedina pravilna odluka.

- Ako ćete glas dati, primjerice, pravašima to će biti isto kao da ste glasovali za SDP. Možda nećemo dobiti najviše glasova, no preći ćemo izborni prag i opet biti jedna od tri stranke koja će odlučivati o hrvatskoj budućnosti – poručio je Bajs, a njegov stranački šef Josip Friščić otkrio još detalja o pokušaju prodaje najveće hrvatske prehrambene kompanije:

- Premijerka mi je prije dvije godine rekla da bi Podravku bilo najpametnije prodati zbog stotina milijuna kuna gubitaka izazvanih svima poznatim malverzacijama. Rekao sam joj da nikada neću pristati na to i da sam zbog Podravke spreman maknut se iz HSS-a i koalicije. Da smo bili u pravu najbolje svjedoći to što jedan Agrokor svoje radnike dijelom plaća bonovima, a Podravka je zahvaljujući HSS-ovim dobrim dečkima koji ju vode ostvarila više od 100 milijuna kuna dobitka u prvih devet mjeseci ove godine - zaključio je.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Friščić je "opleo" i po prvom čovjeku HNS-a Radomiru Čačiću, kojeg je zbog zastupanja varaždinskog modela "razvoja" gospodarstva nazvao prodavačem magle. Poručio mu je da se treba sramiti izjave na predizbornom skupu u Koprivnici da je iz Varaždina putovao sat i pol, jer je godinama bio odgovoran za izgradnju prometnica i svagdje je to radio, ali Podravini nije dao ni "škriljak" asfalta. 

- Imamo mi prodavače magle i u Koprivnici. SDP-ov gradonačelnik Zvonimir Mršić je najavljivao da će bivšu vojarnu pretvoriti u Oxford ili Cambridge te da će tu studirati 5000 studenata, a sada svjedočimo da se taj projekt srozao na sadnju ekološkog češnjaka – kazao je Friščić te naglasio da će se HSS i dalje boriti protiv zakona kojim bi se odobrili istospolni brakovi:

- Ne pristajemo da on i on ili ona i ona uđu u bračnu zajednicu, da uzgajaju djecu i slično i ako smo zato konzervativni neka smo - zaključio je na kraju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag