Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Frka u Zadru: Cure se mlatile pa vrijeđale policiju na peronu

S jedne strane dvije osamnaestogodišnjakinje, a s druge strane njih pet - četiri maloljetne djevojke i jedan 16-godišnji mladić. Zadarska policija je nešto iza 19 sati primiladojavu od građana koji su vidjeli tučnjavu

34 komentara

Nemile scene na zadarskom autobusnom kolodvoru odvijale su se u nedjelju iza 19 sati.

Sve je počelo u jednom ugostiteljskom objektu, a nastavilo se u blizini perona tridesetak metara dalje. Ukupno sedam osoba sudjelovalo je u tučnjavi kojoj se nije nazirao kraj.

Zadar: Nakon drugog odbijanja povečanja plaća vozači Liburnije u štrajku MASOVNA TUČNJAVA Makljaža u Zadru: Policija na kolodvoru privela 6 djevojaka

S jedne strane našle su se dvije osamnaestogodišnjakinje, a s druge strane njih pet – četiri maloljetne djevojke i jedan 16-godišnji mladić. Zadarska policija je nešto iza 19 sati primila više dojava od građana koji su vidjeli tučnjavu.

Policajci su izašli na teren, ali nisu imali lak posao. Čim su stigli, okupljeni u tučnjavi počeli su ih psovati i vrijeđati, a maloljetni 16-godišnjak je pokušavao pobjeći pa je u konačnici priveden uz sredstva prisile.

U konačnici su policajci zavađene ipak nekako uspjeli razdvojiti i u policijsku postaju priveli svih sedmero sudionika u tučnjavi. Svi privedeni imaju prebivalište na zadarskom području.

Svi sudionici dobili su prekršajnu prijavu zbog naročito drskog ponašanja iz domene narušavanja javnog reda i mira, a njih troje, 16-godišnjak, 14-godišnjakinja i 18-godišnjakinja, prijavljeni su i zbog omalovažavanja policijskih službenika. Kod njih dvoje, osamnaestogodišnjakinje i šesnaestogodišnjaka, utvrđeno je da su bili u alkoholiziranom stanju pa ih je policija zadržala na triježnjenju.

Ovu masovnu tučnjavu maloljetnih i dvije jedva punoljetne osobe navodno je uzrokovala ljubomora.

Možda vas zanima i ovo:
Message