Obavijesti

News

Komentari 75

Gabrić otvoreno: 'Gospodine Hebrang, vi ste poznati lažov'

Ovdje je rješenje u kojem stoji da se istraga nikad nije vodila protiv mene u vezi sa Sv. Duhom. Samo pokušavate prekriti ružnu istinu o sebi, rekao je Gabrić Hebrangu

VIDEO

Emisiju 'U mreži Prvog' na Prvom programu Hrvatskog radija obilježio je sukob oftalmologa Nikice Gabrića i Andrije Hebranga, bivšeg ministra zdravlja

Hebrang je ponovio optužbu kako je istraga o kriminalu prilikom privatizacije dijalize Sv. Duha napokon ušla u završnu fazu (tijekom koje je predsjednik HZZO-a bio Gabrić), te da sad Gabrić pokušava sa sebe skrenuti pozornost optužujući Ivicu Babića za lažnu invalidnost. 

Gospodine Hebrang, vi ste poznati lažov! Evo, držim ovdje u studiju riješenje iz kojeg je vidljivo da nikakva istraga nikad nije vodila protiv mene u vezi sa Sv. Duhom! A protiv onih kojih se vodila je - obustavljena 8. siječnja 2014.! A vi samo pokušavate prekriti ružnu istinu o sebi i svojem djelovanju - rekao je Gabrić u emisiji. 

Hebrang najavio tužbu: Ja sam kršćanin, moja vodilja je istina 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo su nove insinuacije i klevete, koje će ponovno biti predmetom tužbi, jer ja na to kao građanin imam pravo! Ja sam od rođenja kršćanin, i moja vodilja je istina - odgovorio je Hebrang.

Nakon gostovanja na radiju Nikica Gabrić poslao je priopćenje u kojem je optužio Hebranga da 'opet govori neistine, kleveće i konstruira'. 

Gabrić: Hebrang je Baron von Münchhausen hrvatske politike

- Andrija Hebrang je javno u Saboru Republike Hrvatske priznao da govori neistine.  Čovjek je Baron von Münchhausen hrvatske politike.  Sada je iznio još jednu neistinu  o  mom  tobožnjem krimenu u bolnici  Sveti Duh. Ponovio je laži o mojoj uključenosti u spomenutu temu, iako dobro zna da nema nikakvog slučaja, niti mene u tom slučaju. To ga nije spriječilo da javno laže, kleveće i optužuje za nešto o čemu su ovlaštena tijela u ovoj zemlji donijela svoj pravorijek. Andrija Hebrang  i u ovoj laži imao je  kratke noge - priopćio je Gabrić. 

Dodaje kako je Županijski sud u Zagrebu 8. siječnja 2014. godine donio  rješenje da se obustavljaju sve istražne radnje vezane uz osobe i tobožnji slučaj u bolnici Sveti Duh započete još u srpnju 2008. godine. 

- Andrija Hebrang lažno  je optužio nevine liječnike i stvorio im deset godina trauma i problema. Iz rješenja suda  je jasno vidljivo da se protiv mene nikad  nije ni vodila nikakva istraga. Andrija Hebrang nikako ne može naučiti da lažima  o drugim ljudima ne može prikriti ružne istine o sebi. O vremenu kada je  divljao  hrvatskom političkom scenom. Ne može prikriti da je znao o tuđim kriminalnim radnjama, a da je junački o tome šutio. Ne može sakriti ni svoju suodgovornost za mnoga kriminalna djela u svojem stranačkom i političkom okruženju. To ostavljam njegovoj savjesti - stoji u priopćenju Nikice Gabrića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje