Obavijesti

Promo sadržaj

Galaxy S10 Lite – nova doza inovativnosti

Galaxy S10 Lite – nova doza inovativnosti
3

Obožavatelji tehnologije i mobilnih uređaja aktivno prate trendove u industriji, a pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti od svog neizostavnog pomoćnika traže ono najbolje

Upravo je Samsung predstavljanjem Galaxy S10 Lite pametnih uređaja još većem broju korisnika omogućio da povećaju svoju produktivnost i kreativnost – gdje god se nalaze.

Već 10 godina uređaji Galaxy S serije uspješni su u cijelom svijetu te, zahvaljujući ključnim premium značajkama, predstavljaju vodeće inovacije u industriji. Samo neke od mogućnosti koje upotpunjuju korisničko iskustvo su najnovija tehnologija kamere, impresivni zaslon i dugotrajna baterija. 

Zadivljujuć zaslon i dugotrajna baterija

Osim elegantnog dizajna, Galaxy S10 Lite nudi 6,7 inčni Super AMOLED Plus zaslon za nezaboravni vizualni doživljaj i potpuno novo iskustvo gledanja sadržaja. Ovaj vrhunski zaslon uvijek pruža izvanrednu kvalitetu i jasnoću slike, a oživjet će vaše omiljene sadržaje, bez obzira na to radi li se o gledanju najnovije serije, glazbenih spotova, streamingu ili igranju videoigara. Također, nezaboravnim satima zabave doprinijet će i baterija od 4.500mAh s tehnologijom superbrzog punjenja.

Profesionalna kamera za najljepše uspomene

Bez obzira na to želite li savršenu uspomenu na putovanje, zajedničke trenutke s prijateljima i obitelji ili pak impresivan krajolik, Galaxy S10 Lite uređaji omogućit će vam kreiranje profesionalnih videozapisa i fotografija – bez obzira na vrijeme i mjesto. Pametne telefone iz ove serije karakteriziraju vrhunske kamere koje omogućuju širokokutne snimke do 123° te prednje i stražnje kamere visoke rezolucije idealne za snimanje svakog pojedinog detalja u kristalno jasnom fokusu. 

Inteligentne aplikacije i usluge

Kao dio Galaxy ekosustava, usluge Samsung Health i Samsung Pay savršeno su integrirane u mobilne uređaje. Tu je Bixby (Vision, Lens Mode, Rutine), koji omogućuje navigaciju, početak vježbanja i provjeru vremenske prognoze. Budući da smo naše planove, uspomene i kontakte smjestili u jedan, ne više toliko mali uređaj, od iznimne nam je važnosti da nam taj pametni uređaj pouzdano štiti sve pohranjene podatke. Imajući to u vidu, Samsung je poseban naglasak stavio na sigurnost korištenja svakog uređaja. Tako s novim Samsung Galaxy S10 Lite uređajima imate mogućnost iskoristiti sve blagodati sigurnosne platforme Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite uređaji imaju sve što je potrebno za kreiranje trajnih uspomena – impresivni zaslon za pregledavanje sadržaja, ultraširoku kameru i snažnu bateriju koja ne zahtijeva često punjenje. Dostupni su u dijamantno crnoj, dijamantno plavoj i biserno bijeloj boji, a na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa i maksimalno iskoristite svaki trenutak.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve