Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Gay par potukao konkurenciju: Ljubili su se 50 sati i 25 minuta

Nontawat (31) i njegov dečko Thanakorn (28) oborili su Guinnessov rekord u ljubljenju bez prestanka. Prošle godine njih dvojica uspjeli su izdržati "tek" 22 sata

LGBTQnation
Foto: LGBTQnation

Tajlandski gay par proslavio je Valentinovo obarajući rekord u najdužem ljubljenju. Nontawat Jaroegenasornsin (31) i njegov partner Thanakorn Sittiamthong (28) ljubili su se punih 50 sati i 25 minuta i jednu sekundu i pobijedili ostale parove ne natjecanju u najdužem poljupcu za Guinnessa. 

Bili su jedan od sedam parova koji su se ljubili bez prestanka na natjecanju u Pattayi. Natjecatelji se nisu smjeli odvajati ni za vrijeme nužde, hranjenja i pijenja. Odlazak na zahod zabranjen je u prva tri sata no nakon toga s parom tamo odlazi sudac koji ih nadzire. 

- Sretan sam zbog rezultata. Pobijedili smo jer podržavamo jedno drugo. Prošle godine izdržali smo samo 22 sata zato smo ovo godine odlučili ponovno se prijaviti - rekao je Nontawat.

Par je osvojio dijamantne prstene vrijedne oko 35.000 kuna, gotovinu i vaučer za hotel s pet zvjezdica u Tajlandu, piše Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message