Obavijesti

News

Komentari 84

Gazda uveo ratno stanje na TV Pink, ukinuo godišnje odmore

Gazda uveo ratno stanje na TV Pink, ukinuo godišnje odmore
1

Carinski sindikat navodi da Mamić i druge osobe iz javnog života uživaju privilegije 'Barišićeva sustava' kojima je tek kad je izbila afera s Mitrovićem obračunata carina

VIDEO

Željko Mitrović, gazda TV Pinka, sazvao je za 18. kolovoza sjednicu upravnog odbora svoje kompanije.

- To znači da sam dao devet dana da se pokuša naći mirno rješenje - kaže Mitrović. Jasno je da pritom pritišće Općinski sud u Dubrovniku od kojeg je u utorak zatražio privremenu zabranu raspolaganja njegovom imovinom - jahtom "El Bosco" koja će biti ponuđena na javnoj dražbi 17. kolovoza. Naravno, ukoliko sud ne zabrani prodaju Mitrovićeva broda. 

U međuvremenu se gazda TV Pinka sprema na, kako sam kaže, najtvrđu i najbrutalniju bitku ikada! Zabranio je godišnje odmore, a svima onima koji uživaju na odmoru naredio je da se hitno vrate u Beograd! Od kolega s Pink TV-a doznali smo da su zaprepašteni retorikom svoga šefa i da nisu najsretniji što je naredio pripremu osvetničkog pohoda na Hrvatsku.

- Ljude vraćam s odmora, pripremaju se prilozi, skupljaju materijali, prave analize i potkrijepljuju dokazi protiv institucija i osoba u Hrvatskoj, koja su odgovorna za nezakonit i korupcijsko-kriminalni rad! - piše među ostalim u priopćenju koje nam je danas poslao Željko Mitrović. Kaže da priprema niz javnih pitanja za hrvatsku Vladu, "kao i za Jadranku Kosor lično".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bez obzira na razrješenje problema s brodom, neke mjere u okviru novog programskog koncepta sa sigurnošću se mogu očekivati, a sve u interesu srpskih potrošača - poručuje Mitrović. Ohrabruje ga, kaže, značajno buđenje hrvatske javnosti i visok stupanj zabrinutosti oko incidenata koje srpski državljani doživljavaju u RH.

- Dubrovnik je bila demonstracija dobre volje, da ne kažu poslije da smo bahati, arogantni i nekomunikativni Srbi. Znači, pokušali smo sve što podrazumeva suvremena i civilizirana komunikacija - stoji na kraju priopćenja. Sud bi, doznajemo, već sutra mogao donijeti odluku o sudbini jahte.

"Zdravko Mamić počinio je isti prekršaj kao i Mitrović"

Nezavisni sindikat carinika Hrvatske u otvorenom pismu prozvao je Zdravka Mamića da je napravio carinski prekršaj, kao i vlasnik srbijanske Pink televizije Željko Mitrović, kojem je zbog toga oduzeta jahta.Carinski sindikat navodi da Mamić i druge važne osobe iz javnog života uživaju privilegije "Barišićeva sustava" kojima je tek kad je izbila afera s Mitrovićem obračunata trošarina i carina te naplaćena kazna da bi prikrili prave odnose.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'
'JASAN STAV OKO SDSS-A'

VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'

Domovinski pokret odbija prijedlog Mosta s kojim bi se stvorila velika koalicija koja bi srušila HDZ. 'To nije dobra ideja', rekao je Mario Radić