Obavijesti

News

Komentari 62

Gazdini susjedi: Ivica izručenje čeka u elitnom kvartu Londona

Gazdini susjedi: Ivica izručenje čeka u elitnom kvartu Londona
2

Cijena najma praznih stanova sličnog onome koji je unajmio, prema ponudama agencija koje iznajmljuju i prodaju stanove, kreću se od 435 do 525 funti tjedno, odnosno od 1700 do 2100 funti mjesečno

VIDEO

Ivica Todorić je na sud u utorak došao iz svojeg novog londonskog stana, koji se nalazi u Belgraviji, jednoj od najprestižnijih londonskih četvrti.

Stan u kojem je službeno prijavljen površine je 65 četvornih metara te se sastoji od dnevne i spavaće sobe. Nova adresa nalazi se u rezidencijalnom dijelu te četvrti, u blizini jednog od parkova. Blok je s jedne strane omeđen Hyde Parkom, a s druge vrtovima Buckinghamske palače.

- Platio je zakupninu šest mjeseci unaprijed. Kad nemaš novca, ne živiš u centru grada na elitnoj lokaciji i ne plaćaš najam šest mjeseci unaprijed - rekao je u četvrtak autor filma “Gazda” Dario Juričan gostujući u live emisiji 24sata “Meet The Press”. Naime, iako su mu svi računi blokirani, a većina imovine zaplijenjena, Todorić već mjesecima živi u elitnim četvrtima jedog od najskupljih gradova na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

[MEET THE PRESS] Banke su u sprezi s Todorićem reketarile poduzetnike

[MEET THE PRESS] Banke su u sprezi s Todorićem reketarile poduzetnike Više na http://bit.ly/2HsFd3r Gost u studiju: Dario Juričan, autor filma Gazda Voditelj: Ivan Pandžić, politički novinar

Posted by 24sata Politiko on Thursday, 12 April 2018

Cijena najma praznih stanova sličnog onome koji je unajmio, prema ponudama agencija koje iznajmljuju i prodaju stanove, kreću se od 435 do 525 funti tjedno, odnosno od 1700 do 2100 funti mjesečno. Najam takvog namještenog stana stoji i do 28.000 kuna. Slični stanovi prodaju se po cijenama višim od 10 miljuna kuna.

U Todorićevom susjedstvu žive ili su nekada živjeli bivša premijerka Margaret Thatcher, George Soros, Mick Jagger, nogometni treneri José Mourinho i Sven-Goran Eriksson, Michael Caine, Lawrence Olivier te dva filmska Jamesa Bonda – Sean Connery i Roger Moore.

Todorić se nije daleko maknuo od prve adrese na kojoj je bio prijavljen u Londonu. Udaljenost između njih manja je od tri kilometra i dijeli ih jedna stanica podzemne željeznice – pa se i dalje svakog ponedjeljka, srijede i petka između 16 i 18 sati mora javljati u policijsku postaju Kensington. Riječ je o imućnoj četvrti koju krase talijanski i nizozemski vrtovi. Na njemu su zgusnuti Imperial College London, Royal College of Music i Royal Albert Hall. Riječ je o također elitnom dijelu Londona u kojemu su Todorićima susjedi bili princ William i vojvotkinja Kate, a stanove imaju i Bernie Ecclestone, David i Victoria Beckham, Madonna, Kylie Minogue, Richard Branson, JK Rowling te brojni drugi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su